ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

,tekrarını nereden izleyebilirimm...Star gece tekrar vericek mi ??

Beyler finali konusalım :D Barca-manU ne olur :D

bir arkadaş kral kupasını real madrid dünyanın en iyi oyuncusunun attığı golle kazanmıştı demişti,kimmiş en iyi ronaldo mu messi mi?

En Büyük Galatasaray

[video=youtube;wP1PZM0kQf0]https://www.youtube.com/watch?v=wP1PZM0kQf0[/video]cruyfun rüya takımı stockovlu,kumanlı,sergili ,romariolu barcelonayı da biz yendik !

Eee biz Galatasaray'iz.. Real'e benzemeyiz... :)

Hoca sen siyasi olayları bilmiyorsun karıştırma bence :)

Siyasi olaylar umrumda değil.Benim odamda hala R10-Deco-Eto´o 3´lüsünün posteri var.Ben bu zamanın Barcelona´sından nefret ediyorum.Rekabeti,heyecanı herşeyi aldılar.

En azindan bu saatden sonra Madrid rövansta korkak oynamaz.

Maçın tekrarını nereden ve nasıl izleyebilirim...Bilgisi olan var mı.??

Ulan lanet olsun yine su dunyanin en antipatik 2 takimi yine finalde.

En azindan bu saatden sonra Madrid rövansta korkak oynamaz.

Mourinho zeki insan, eksikleri çok, turu geçemeyecegini bizden daha iyi biliyor... Simdi tek birsey için çikar maça, bence o da fark yememek için olur... Ben Ronaldo'yu falan Ramos'un yerinde oynatir diye düsünüyorum..;

Siyasi olaylar umrumda değil.Benim odamda hala R10-Deco-Eto´o 3´lüsünün posteri var.Ben bu zamanın Barcelona´sından nefret ediyorum.Rekabeti,heyecanı herşeyi aldılar.

Güzel futbol izlemek istiyosan İ.B.B - Fener maçını bekle hıhh

ronaldo kocaman bir balon.

teca-vüz .

Real Madrid her zaman dünya çapında daha fazla tanınan ve daha başarılı bir takım olmuştur geçmişlerine bakıldığında.Los Galacticos gibi müthiş bir futbol oluşumu onların zirvedeki son haliydi.O zamandan bu zamana kadar Barcelona,Ronaldinho olsun Messi olsun Eto'o olsun sürekli insanların sempatisini kazandığı futbolcularla bir yerlere geldi.Real Madrid yıllardır bu seviyelerde olmadığından dolayı çoğu insan elbette iyiye yönelir zamanla.Bu iyiye yönelme olayı da hiç bir zaman kendi ligindeki bir takıma karşı olmaz.Çünkü doğru düzgün bir bağ yoktur bu takımla ve en ufak birşeyden etkilenmeyle olabilir.Elbette sonradan Barça'lı olacaktır insanlar.Çünkü daha göze hoş gelen,sürekli hücum futbolunu düşünen ve Messi-İniesta-Xavi gibi hem çok yetenekli hem de karakter olarak sağlam olan futbolcuları bulundurduğu için Barcelona daha popüler oldu son yıllarda.Halbuki Real Madrid geçmişiyle Barcelona'dan çok daha başarılı bir takım olmasına rağmen eski popüleritesinden uzakta.Bunun farkındaydı zaten Real Madrid yönetimi ve Ronaldo-Kaka gibi yıldızları kadrosuna kattı.Biz sadece burda gelip beğendiğimiz takımın maç kazanmasını konuşuyoruz.Elbette benimsemiş olabiliriz fakat sonradan Barçalı yada sonrada Madridli demek biraz saçma geliyor.Ben sonradan Barça'lıyım çünkü özümde Galatasaray'lıyım bu kadar basit.

valla ben 33 yaşındayım 7 yasımdaykende barcelona cok popülerdi,15 yasımdaykende,

Bizi Barcelona yenmedi, Messi yendi. Tebrikler Messi.

Pepe atilmasa o da yenemezdi ama oldu bir kere, saglik olsun.

Geri
Üst Alt