# Slaven Bilić

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
Westhamdan kovulması muhtemel şu günlerde , neden olmasın demiyor değilim.

Stajyer hocadan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum

Gönderildiği an kulübümüze davet edilmeli

Riekerink'ten Yılmaz Vural bile iyi. Bu adamı hiç beğenmiyorum. Aman aman.

Ben bu adamın bir gün tekrar Beşiktaş'a dönme hayali peşinde olduğunu düşünüyorum. O yüzden gelmez bence. Ayrıca Bilic'in gerek West Ham United'ta, gerekse de Beşiktaş'ta büyük maçları kazanamama gibi bir huyu vardı. Gelirse tek bir açıdan sevinirim, o da bu adam çok iyi kadro mühendisliği yapıyor. Yeni, başarıya aç bir takım yaratabilir.

Son düzenleme:
gs taraftarı şovmen sever o yüzden gelmesını ıster

Evet tuyu dikmek icin muthis bir hamle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tam bir büyük maç loser'ı , ancak kadro mühendisliği konusunda Fatih Terim'den iyi olduğu gerçeği gözardı edilemez.

Bizim hocamiz olamaz hic bir zaman.

an itibariyle iyi bi kadro muhendisi olduğunu öğrendiğim futbol otoritesi

Ben bu adamın bir gün tekrar Beşiktaş'a dönme hayali peşinde olduğunu düşünüyorum. O yüzden gelmez bence. Ayrıca Bilic'in gerek West Ham United'ta, gerekse de Beşiktaş'ta büyük maçları kazanamama gibi bir huyu vardı. Gelirse tek bir açıdan sevinirim, o da bu adam çok iyi kadro mühendisliği yapıyor. Yeni, başarıya aç bir takım yaratabilir.

Ney? :D Besiktas da neyse de West Ham da gecen sezon büyük takimlarin neredeyse hepsini tokatladi adam Aslan :asd:

Ha bu sezon berbat ötesi ama o ayri konu.

Son düzenleme:
Ney? :D Besiktas da neyse de West Ham da gecen sezon büyük takimlarin neredeyse hepsini tokatladi adam Aslan :asd:

Ha bu sezon berbat ötesi ama o ayri konu.

Aga geçen seneyi sayma. :D Çok enteresan şeyler oldu geçen sene Premier Lig'de. Leicester City şampiyon oldu falan. Benim aklımda esas bu sene vardı.

Ustayı sezon sonuna dek takımımızın başında görmek isteriz.

{taptap}

Beşiktaşda onların looserlığına denk geldi biraz. Westham gibi bi takımla PL de o dev bütçeleri gerçekten tokatladı.

Payetin o patlamasına rağmen kadroda tutmayı da başardı göze hoş gelen futbol oynatıyor.

Bence sağlam sportif direktör yardımcı antrenör ve teknik kadro ekibi ile başarılı olabilir

Bir sezonluk hoca degil kalici birisi gerekli bize

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Westhamdan kovulması muhtemel şu günlerde , neden olmasın demiyor değilim.

1799817-37993631-2560-1440.jpg

Geri
Üst Alt