Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
Ülkemiz hakkında Fransızlara söylediği şeylerle sempatimi kazanmış adamdır. Kendisine; "Türkiye İstanbul'dan ibaret değil" diyenlere Paris'te Fransa değildir diyerek karşı çıkmış ve bizi olumlu yönde sözlerle ısrarla savunan insandır. Ayrıca TT Arena'ya 3 kez gelmiş ve çok keyif aldığını söylemiştir.

antipatik değildir.

Overrated loser

Bir sarı kart pozisyonunda hakem kartı çıkartmasına rağmen 4. hakeme kart işareti yaparak bağırıp çağırmıştır. Sahaya bile bakmadan ezbere itiraz yapıyor. Karaktersiz.

Bir de en sevilen TD'lerden bu herif Türkiye'de. Hale bak.

Malin teki oldugu en gec bugun tescillenmistir. MSF'nin dedigine katiliyorum.

Tam bir loser, öyle böyle değil. Uzun yıllar tinerci eziklerin tdsi olmasını umuyorum.

Her şeye itiraz eder mi bir insan, eder.
Bunun kanıtı kendisi.

saha kenarında ki duruşu sebebiyle bazı kesimin efsane td diye adlandırdığı malın önde gideni.

Kaya Ç : " Biliç tam bir şovmen. "

Yorumumuz üstte duruyor.

Henüz Hırvatistan ın başındayken Türkiye de propagandası yapılmaya başlanmış olan sonucunda yolu Türkiye'ye düşmüş ve nedense her pozisyonda soluğu 4. hakemin yanında alan bir insan diyelim

Başıma bir iş gelmeyecekse severim kendisini,hakem konusunda Türkiye şartlarına uyum sağlamıştır.

İlk dönemlerinde taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanmış bir adamken özellikle son dönemlerde saha kenarındaki davranışları nedeniyle bu sempatisini kaybetti.

Şuan BJK taraftarı harici kendisini seven bir kitle olduğunu pek sanmıyorum.

Geri
Üst Alt