Sneijder, 307 Gün Sonra Golle Tanıştı!

Emre Arslan

Cezalı
92ff2ecc159d4a3480395cad90cfa623.jpg

Ligde 307 gün sonra gol atan Sneijder, Bursaspor'a karşı yine boş geçmedi!

Galatasaray - Bursaspor maçında skoru 2-1'e getiren golü kaydeden Wesley Sneijder, Spor Toto Süper Lig'de 307 gün sonra ağları havalandırmış oldu.

Hollandalı futbolcu ligde bundan önceki son golünü 23 Ocak 2016'da Ankara'da oynanan Osmanlıspor-Galatasaray karşılaşmasında atmıştı. Sneijder, Türk Telekom Arena'daki son gol sevincini ise 24 Mayıs 2015'teki (2014-2015 sezonu) Galatasaray-Beşiktaş müsabakasında yaşamıştı.

Wesley Sneijder ayrıca Bursaspor'a karşı bir kez daha skora direkt katkıda bulundu. Sneijder, Bursaspor'a karşı forma giydiği 11 resmi maçta 7 gole katkıda bulundu (6 gol, 1 asist).

NTV Spor

Sneijder, 307 Gün Sonra Golle Tanıştı!

307 gun demek !!! 3+0+7:10

Ekibimizin 10 numarasi Wesley yuruyene kadar oynamalı bizimle

Gol guzeldi gercekten.

Sinan Bilgin sana takılmayı genelde severim ama yine de bu gol sana girsin sayın kongre üyesi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sinan Bilgin'den konuya 17 paragraflık analiz ve 4 roman bekliyoruz.

Bence Sinan Bilgin hepimizden daha mutludur.

Sinan bilgin totemi ise yaradı tebrikler ??

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keske her mac topu kaleye tiksa da ben forumda maskara olsam . Sunu hala anlatamadik , antalya macinda da benzer durum oldu ,ama selcuk aleyhinde konusanlara cok asiri tepki olmadigi icin o gun yirttim

orada da frikikten selcuk atmisti , benzer bir durum bekliyordum , olmamisti ..

Herkes tetikte bekliyordu , 300 kusur gun sonra istediginiz oldu , benim de istedigim oldu acikcasi .. Selcuk , Sneijder , Sabri ve digerleri .. Faydasi dokundugu , puan ve para kazandirdigi surece benim kimle ne sahsi problemim olabilir .

Lanet sabri bordeaux macini kazandirdiginda herkes tura sevinmeyip sabriye mi gol atti diye uzuldu mesela ? Benim hakli haksiz cikmak gibi bir derdim olamaz ,gelecek tahmini yapmiyoruz ,iyi oynarlarsa selcuk da sabri de sneijder de semih de begenilir

Fakat ben gol atmiyor diye elestirdigimde , bu kadar da olmaz dedigimde bunun onemli olmadigini dusunen arkadaslar , bu golun de onemli olmadigini dusunmeliler , ben onemli buluyorum

Ben selcuk un gecen sezon 16 gol attigini hic hatirlamiyorum , kendi soyledi , atmis .. simdi selcuk super miydi diyelim mesela , antalya macinda da atti , bu sene cok mu iyi ..

insallah hepsi performansi yukseltir de ust siralara kendimizi atariz

Keske her mac topu kaleye tiksa da ben forumda maskara olsam . Sunu hala anlatamadik , antalya macinda da benzer durum oldu ,ama selcuk aleyhinde konusanlara cok asiri tepki olmadigi icin o gun yirttim

orada da frikikten selcuk atmisti , benzer bir durum bekliyordum , olmamisti ..

Herkes tetikte bekliyordu , 300 kusur gun sonra istediginiz oldu , benim de istedigim oldu acikcasi .. Selcuk , Sneijder , Sabri ve digerleri .. Faydasi dokundugu , puan ve para kazandirdigi surece benim kimle ne sahsi problemim olabilir .

Lanet sabri bordeaux macini kazandirdiginda herkes tura sevinmeyip sabriye mi gol atti diye uzuldu mesela ? Benim hakli haksiz cikmak gibi bir derdim olamaz ,gelecek tahmini yapmiyoruz ,iyi oynarlarsa selcuk da sabri de sneijder de semih de begenilir

Fakat ben gol atmiyor diye elestirdigimde , bu kadar da olmaz dedigimde bunun onemli olmadigini dusunen arkadaslar , bu golun de onemli olmadigini dusunmeliler , ben onemli buluyorum

Ben selcuk un gecen sezon 16 gol attigini hic hatirlamiyorum , kendi soyledi , atmis .. simdi selcuk super miydi diyelim mesela , antalya macinda da atti , bu sene cok mu iyi ..

insallah hepsi performansi yukseltir de ust siralara kendimizi atariz
Sn Bilgin forumca Sneijderin golunun sana girmesi hususunda fikir birligine vardik,itirazin yoktur umarim saygilarimla..

Ya ben size kendimi anlatirken elit ,sosyo kulturel seviyesi yuksek ,kaliteli ,kulturlu gibi yorumlar yapiyorum , benim dunyada boyle gol girsin ciksin etsin gibi kavramlar bulunmaz , siz bunla eglenebilirsiniz sikinti yok abartilmadigi surece

Bu gol sana armagan olsun manasindaysa , seve seve

Artık 1 yıl gol attı diye söylenir bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya ben size kendimi anlatirken elit ,sosyo kulturel seviyesi yuksek ,kaliteli ,kulturlu gibi yorumlar yapiyorum , benim dunyada boyle gol girsin ciksin etsin gibi kavramlar bulunmaz , siz bunla eglenebilirsiniz sikinti yok abartilmadigi surece

Sayın Sinan Bilgin Bey , kulübümüzün oyun kurucu pozisyonunda oynayan 10 numaralı Wesley Sneijder adlı oyuncumuzun 25.11.2016 tarihli Galatasaray Bursaspor maçında 55.dakika serbest vuruştan attığı golün size penetrasyon göstermesini içtenlikle dileriz.

Saygılarımızla,
GSC Forum Üyeleri

( Yeterince sosyo kültürel seviyesi yüksek bir mesaj olmuştur umarız .. )

Devamı gelecektir. Golden önemlisi dünkü gibi oynamasıdır. asist ve takımı yönetme işini iyi yapmalı. Birde aldığı parayı bir zahmet haketmeli. Kaç kişi hakediyor derseniz örnekler arttırılabilir tabi Selçuk Sabri vs vs. Ama iyi oyuncuysan farkını dünkü gibi yansıtlamalısın

Devamı gelecek inşallah

Sent from my MI 5 using Tapatalk

kendini bi mok sanma

Geri
Üst Alt