GSC Portal Sneijder Gidebilir

Burak Yurtsever

Parçalı Üye
65.jpg

Hollandalı yıldızın mutsuz olduğunu düşünen kulüpler onu transfer listelerinin ilk sıralarına aldı.

Detaylar GSC Portal'da...

Bu adamı küstürüp gitmesine yol açarlarsa bu sene bir tane maça dahi bakmam.

I am the one who knocks!

Galatasaray el birliğiyle tekrar bitirirmiştir bunda en büyük pay şüphesiz ki ünal aysala aittir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abdurrahimin ilk hedefi sneijderi yollamak.

''Marka Değeri'' / ''Şike Lobisi'' gitmesini istiyordu, bu konuda da başarılı oldular.

Ligin ağzına iyice güzel güzel çatır çatır sıçıyorlar, amaç ne çözemedim, belki de Digitürk'den ihaleyi almak için, Digitürk'e eziyet ediyordur, ihale fesatçıları ve yandaşlar. :k19:

Sanmıyorum. En azından yeni yönetimi bekleyecektir. Bu paraları, bu vergiyle kimse vermez ona. Anca katarda verirler bu parayı. Yönetim git der veya mutsuz edilirse o zaman gider.

GT-I9300 Tapatalk

Gitsin. Sneijder geldi takimda ne sistem kaldi ne dizilis kaldi.
Sneijder gitsinde mis gibi Galatasaraya uyan 442e gecelim. 2 DMC+ 2 Kanat + 2 Forvet

Küsüp oynayamayan Selçuk Burak takımda kalmaya devam etsin. Oynayıp küsen Wesley gitsin... Bize Wes'i oynatacak hoca bulmayaydın da Selçuk'la Burak'ı kesecek hoca bulaydın Aysal... Nasılsa Wesley her halükarda oynardı...

yerli futbolcular istemiyor sneijderi

formanın hakkını veren bikaç adam olunca kendileri göze batıyor o yüzden yerli faşo topçu kılıklı ş.ler istemiyor sneijderi

Sneijder ve muslerayı göndemek istiyorlar kesinlikle. ikisinide gönderirlerse 20 milyon bonservis yıllık maaşlarla falan 30 milyon euro kazanıp borçları kapatacaklar. bu arada pandev ve brumada gidebilir bir ihtimal.

Giderse yapilacak birsey yok.

Yönetim akilli yönetimse o parayla 2-3 iyi genç oyunculari alip, gelecegin takimini kurar.

Lacazette ve Doumbia fena degiller.

Bir de Emre Can veya Nuriyi alabilirsek tam olur.

Doumbia - Laca

Bruma - Emre Can/Nuri - Melo - Olcan

Balta - Semih - Zan - Tarik

Muslera

Geri
Üst Alt