Sneijder, Inter'e Dönmek İstiyor İddiası!

Durduğu kabahat. Kapatalım dükkanı zaten. Adam bakkal yönetecek vasıfta değil ama 30 milyonluk camiayı yönetiyor

fatih hoca gelmezse sneijder gider net söylüyorum

Caner+Melo takasını teklif ederler bizimkiler de düşünmeden yollar.

geri kalanını da ben ekleyim.

'' İnter, bu transfere şimdilik uzak ama yarın ne olur bilinmez.'' [Calciomercato] denmiş ve transferin kolay olmadığı söylenmiş.

Sergen'de haberi teyit ettigine göre Sneijder ayriliyor diyebiliriz

Güle güle reis

Di Marzio AMK bile gecti sallamakda Inter de bizim gigi FFP ile sorunu var nereye verecek o bonservisi

Niye kolay olmasın ki?

Adam gitmek istiyorsa en kötü 7.5 milyonu verir yine alırlar.

Bu iş bitmiş muhtemelen geçmiş olsun hepimize.

Kaynak saglam, sneijder ciddi ciddi ayrilmak istiyor demek ki, dogru... bu yonetimle kim calismak ister.

Di marzio sallamaz bos yere milleti kandirmayin

Inter'in bir ilgisi oldugu kesin ve 7.5 milyon'luk bir opsiyon gercegi var

Ne yazik ki ayrilma ihtimali var

Sonuna kadar destekliyorum. Gitmeli, diğerleri eli belinde dolaşırken, ben bu adamın sahada yırtınmasını izleyemem arkadaş.

Umarim yalandir. Bu haberler can sıkıcı

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan di marzio bir kez de guzel haber ver be...

Demek ki yonetim sneijder'in menajeri albers ile yapilan gorusmede sneijder'i yaptigi aciklamalariyla uyarmasini istedi... Garibim sneijder takim nasil duzelir diye ugrasiyor, beceriksizler adami kusturmeye calisiyorlar. Eger sneijder'in sozlesmesinde 7.5m bir opsiyon varsa, bu is bitmistir ozaman, mancini bir telefonla sneijder'i aldirir malesef.

Dursun Sneijder'i,Muslera'yı vs. satmayacağız dediği için Sneijder'in gitmesi çok büyük bir ihtimal.

Di Marzio İtalyan takımlarıyla ilgili bir haber veriyorsa %99.9 doğrudur.

Maalesef üzüntülü bir gece oldu bizim için.

bizle ilgili bir tane olumlu haber yapmiyor hiyar oglu hiyar

Geri
Üst Alt