Sneijder: ''Mancini bana özgürlük verdi''

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
wesley600_THJ4J.jpg

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kulübün resmi dergisine çok özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Roberto Mancini'nin sisteminde daha rahat oynadığını ifade etti.

Detaylar GSC Portal'da..

Sneijder

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder bu takimin herseyi, takımda kafası calisan tek oyuncu nerdeyse...

♧tapatalk♧

Mancini sayesinde tekrar güven kazandı, hep burada kal :encouragement:

fatih terim bu adamı schalke maçında sol kanatta oynatmıştı ve herkes o zaman sneijderi eleştirmişti akıl var mantık var bu adam öyle çabuk bir oyuncu değil adam eksiltebilen bir oyuncuda değil ama inanılmaz bir futbol zekası ve tekniği var bu adam sen serbest oynatacaksınki sana gol pozisyonu üretsin takımın atağını kontrol altına alsın bu seneki sneijdersiz maçlarımıza bakın birde sneijderli maçlarımıza çok fark var

ft gibi avrupa futbolundan bihaber, çaptan düşmüş hocalarla başarılı olamayacağı belliydi

sonra sabriye fln en azından yürekten oynuyor sneijder yatmaya gelmiş derdiniz

Sneijder bu takimin herseyi, takımda kafası calisan tek oyuncu nerdeyse...

♧tapatalk♧

düzeltelim... kafası çalışan ve düşündüğü şeyi en hızlı şekilde uygulayan tek adam... selçuk da en az sneijder kadar oyunu okuyup pozisyonları görebiliyor ama tepki hızı maalesef yavaş... selçuk altyapısını sneijder gibi hollanda'da alsa bugün nerelere gelirdi tahmin bile edemiyorum...

Mancini taktik vermiyor ki yeaaaa :miserable:

Felipe icin üüzülüyorum, o zaman adam´a defans yaptirarak harcadi Fatih Hoca bence, cok klas bir futbolcuydu, keske Mancini gibi bir hocayla calisaydi

Freekickleri de Sneijderin kullanmazi lazim.Hem Selcuktan hem Drogbadan daha iyi o konuda.

Elbette serbest vuruşları kullanmak isterim. Bu benim oyunumun güçlü yanlarından biri. Ajax, Inter, Real Madrid ve milli takımda serbest atışları hep ben kullandım.

Tüm duran topları bırakalım Wesley'ye.

Sahada birbiri ile iyi anlaşan oyuncular vardır. Senin sahadayken en iyi anlaştığın takım arkadaşın hangisi?

"Elbette Didier. İlk olarak aynı dili konuşuyoruz, bu önemli. Uluslararası tecrübesi olan oyuncularız. Sahada da mevki olarak birbirimize yakınız.

Yerli oyuncularımızın en büyük problemlerinden biri, yabancı dil bilmemeleri.

Sneijder'in bir tane videosu var, serbest vurus teknikleri gösteriyor. Orada sunu diyor: Oynadigim her takimda frikikci bendim.

Muhtesem duran top ustamiz var, lakin frikik kullandirmiyoruz adama :redface:

SAMPİYON YAP BİZİ WESLEY SNEİJDER!!!

Geri
Üst Alt