Sneijder'den Açıklama

Söyle bir yorum'a denk geldim:

Sneijder tarafından bakalım .. Takım kaptanlığı çok önemlidir hem de dünyanın her yerinde ve kaybedilen hiç bir maçtan sonra takım kaptanı değil takım otobüsünden kafileden ayrılıp gitmez gidemez .Bu özellikle bu yabancılarda çok önemlidir ..Liderin en zor zamanlarda takımının başında olması gerekirken o şekilde başına buyruk hareket edip gitmesi asla kabul edilebilecek bir şey değildir . Takımdaki en sevdiğim adam olan Selçuk'tan ben de hiç beklemezdim ..

Ama sanirim aralarinda sorun yok. En azindan Sneijder'in Selcuk ile sorunu yok. Cünkü yanlis bilmiyorsam Selcuk gol atinca Sneijder yanina gitmisti.

BjmuWvxIMAEGlqe.jpg

Adamsın adam adam, laf sokuşuna ölünür...

Wes10!

Sizi bilmem ama yazdıklarına bakınca Sneijder' in de olcukça gergin olduğunu görüyorum ben. Sadece Sneijder değil takımda bir çok oyuncuda bu gerginlik var ve bunun bir sebebi olmalı.

Sizi bilmem ama yazdıklarına bakınca Sneijder' in de olcukça gergin olduğunu görüyorum ben. Sadece Sneijder değil takımda bir çok oyuncuda bu gerginlik var ve bunun bir sebebi olmalı.

Deplasman fobisi, ligden kopmak, ŞL'den elenmek yeterli.

PFDK, Sneijder'e 2 maç ceza verirse hiç şaşırmamak lazım doğrusu.

Kolpa medya iyi baksın 2.golden sonra selcuk ile wesley beraber seviniyormu sevinmiyormu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turk milleti biraz gerizekali IMHO soz outside a meclis ,yanliz o gol sevincinden olay yaratacak tek milletir dunya uzerinde buyuk iht. bu arada good work on the fb dude <3

turk milleti biraz gerizekali IMHO soz outside a meclis ,yanliz o gol sevincinden olay yaratacak tek milletir dunya uzerinde buyuk iht. bu arada good work on the fb dude <3

Üç maymunu oynamaya gerek yok zamanın da Terim Sneijder'i istemiyor dedikodusu üzerine koskoca başkan yalan mı söyleyecek dediler.Lakin şimdi ortaya çıktı.

Herşey ortada, dedikodular doğruymuş.Her takımda gruplaşma olur 25 kişilik bir ortamda herkes iyi arkadaş olamaz ama bizde ki bölünme noktasına gelmiş.

Sezon sonu gider. Medya da kına yakar. Sini ne kadar iyi oyuncu ise selçuk ta iyi oyuncu. İkisine de yazık olacak.

Tapatalk

Bu adam eger sezon sonu bu takimdan ayrilirsa veya Selcuk ve Burak yuzunden offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

torontodan gelirim evleri nerdeyse yumurta firlatirim

sneijder CL kupası ve bir o kadar kupa kazanmış bir adam olmasına rağmen ztk maçında ceyhundan,selcuktan daha cok maçı istiyor ya evde çıldırıyorum cidden

yav bu ceyhun selcuk burak kim oluyor yahu

bu takimda muslera semih telles melo bruma sneijder disinda kim giderse gitsin yani.. sneijder'i yedirmeyiz onlara!

Birbirlerine karşı bir şeyleri yok. Selçuk'da attığı penaltıya sevinmedi. İkisi de tribünlere gitmedi. Muhtemelen takım olarak taraftara küsmüşler.

Bu sezon tüm takımın lakayt tavırları nedeniyle 80". dakidadan sonra kaç gol yediğimizi kaç puan kaybettiğimizi listeleyip göndermek lazım.

Belki o zaman taraftarın niye tepki koyduğunu anlarlar.

Geri
Üst Alt