GSC Portal Sneijder'den Kulübe İhtar!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

sneijder7.jpg

900 bin eurosunu tahsil edemeyen Wesley Sneijder, kulübe ihtar çekerken yönetim de parayı bulmak için seferber oldu.

Detaylar GSC Portal'da!

Yalan olduğunu sanmıyorum.

Kulüp dar boğazda belli ki.

Yeter artık be içim daraldı yemin ederim bir yandan vergi cezası bir yandan basket takımı şimdi de sneijder bu nedir arkadaş.

Selcuk ve Buraktan beklerim Sneijderden beklemem

Borc sorunu devre arası cözülemesse, sezon sonunu zor götürecegimiz bir gercek. Zordan kastım, şampiyonluk falan hayal olur.

yalandır ya kesin yalandır, böyle bi şey mümkün mü hiç? konuyu açan arkadaşa myc, konu kilit.

Yalan mı gerçek mi bilmiyorum ama böyle bişeyde olursa şaşırmamak lazım. Zor günler geçiriyor klüp. Bu arada doğruysa da Sniejder' in menejerinin bu işte parmağının olduğunu düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Dünya tarihinin en çapsız yönetimiyle karşı karşıyayız. Yazıklar olsun be.

Şaşırılacak bir durum değil, hele de işin içinde Sneijder'inki gibi bir menajer varsa.

Dünya tarihinin en çapsız yönetimiyle karşı karşıyayız. Yazıklar olsun be.

Okyanus'u tüketen Polat & Aysal A.Ş'de hiç mi suç yok? 2 aylık yönetim üstelik sezon ortasında kaçarak giden bir yönetim yerine gelirken, üstelik bir önce ki yönetim tarafından kovulduğu halde.

Zamanlama manidar demezler mi?

zaten gitmesini istiyorlar
apo elinden gelse hemen bugün satar wesi
tsli tayfa yeter ki üzülmesin

Artık kasıtlı olduğunu düşünüyorum.Mayısta aday olmasın diye taraftara Aysal,enkaz bıraktı diye empoze ettiriyorlar.

ay lav hozaaam diye dolasacagına para bul apo

ayrıca sneijderin menajeri pislik bir herif,hergün demec vermesinin nedeni belli

kulüp can cekisiyor,kacısan basketciler,parasını alamayan topcular,isten kovulan personeller

vay anasını,sanırım batacagız(((

Apo satmak için planı işletiyor besbelli. Taraftara kötü gösterecekler ya Şino'yu. Satın da kurtulun be. Amrabatı getirirsiniz yerine. Yazıklar olsun her gün bir başka olumsuz haber. Nereden geldi bu çapsızlar, geldikleri gün ne kara bir gündür arkadaş.

Artık kasıtlı olduğunu düşünüyorum.Mayısta aday olmasın diye taraftara Aysal,enkaz bıraktı diye empoze ettiriyorlar.

Ünal Aysal tarafından kulüpten tekme tokat kovuluşlarının intikamını almaya çalışıyorlar renkdaşım. Prandelli'nin kovulma sürecinde bu net bir şekilde görüldü. Yüz kere dile getirdim bunu. Adamların derdi Galatasaray falan değil hepsi kişisel hesap peşinde.

Gerekirse cebinizden ödeyin. Sneijder gibi bir adamın serbest kalmasını kaldıramaz bu taraftar.

Geri
Üst Alt