Sneijder'in Golünün Detaylı Açıklaması (Mükemmel)

Mehmet türkce acıklamasını yapabilirimisin kardeşim?

Maç günü anlattık zaten bu olayı. Siz kaçırmışsınız herhalde. Türkçe anlattık üstelik. :)

Bence bu videoya alt yazı eklenerek sosyal medyada yaymak gerekiyor. Melih Pekcan iyi yakalamışsın, bravo :hat:

Görüyorum ki adamlar emeline ulaşmış...

Adamların amacı zaten çamur atmaktı. Konuşturmaktı bu pozisyonu. Ve sonunda "İşte gördünüz mü Galatasaray da şike yapıyor" algısı oluşturmaktı...

Bunu da ancak böyle üzerinde konuşturarak yaparlardı.

Aslında onlar da bal gibi biliyor şike olmadığını. Ama kendi pisliklerini örtmek için bir araca ihtiyaç vardı.

İddia ediyorum bu pozisyon olmasa başka bir şeyi dillerine dolayacaklardı. Ya bir verilmeyen kart, ya yapılan bir faulde çalınmayan bir düdük...

Çünki kendilerinin şike yaptığını biliyoruz ve herşeyden önemlisi artık aleni yapıyorlar. Bunu örtbas etmek öncelikli işleri.

Bunu da tabiki en yakın ve ezeli rakiplerine çamur atarak başarabilirlerdi.

Ve söylemek hoşuma gitmiyor ancak bunu başarmışlar gibi görünüyor.

Bizler bu konuda ne kadar savunmaya geçersek onlar daha da iştahlanıyor. Çünki zaten onlara hizmet etmiş oluyoruz. Yani konuşuyoruz.Konuşturuyoruz.

Onların istediği de bu...

Twitter da Galatasaray üyelerine yollayın onlar hemen tercüme edip yayar bunu. Iyi iş çıkarıyor çocuklar yaparlar hemen bunu da.

Görüyorum ki adamlar emeline ulaşmış...

Adamların amacı zaten çamur atmaktı. Konuşturmaktı bu pozisyonu. Ve sonunda "İşte gördünüz mü Galatasaray da şike yapıyor" algısı oluşturmaktı...

Bunu da ancak böyle üzerinde konuşturarak yaparlardı.

Aslında onlar da bal gibi biliyor şike olmadığını. Ama kendi pisliklerini örtmek için bir araca ihtiyaç vardı.

İddia ediyorum bu pozisyon olmasa başka bir şeyi dillerine dolayacaklardı. Ya bir verilmeyen kart, ya yapılan bir faulde çalınmayan bir düdük...

Çünki kendilerinin şike yaptığını biliyoruz ve herşeyden önemlisi artık aleni yapıyorlar. Bunu örtbas etmek öncelikli işleri.

Bunu da tabiki en yakın ve ezeli rakiplerine çamur atarak başarabilirlerdi.

Ve söylemek hoşuma gitmiyor ancak bunu başarmışlar gibi görünüyor.

Bizler bu konuda ne kadar savunmaya geçersek onlar daha da iştahlanıyor. Çünki zaten onlara hizmet etmiş oluyoruz. Yani konuşuyoruz.Konuşturuyoruz.

Onların istediği de bu...
Aynen abi. Melonun verilmeyen kartlarını konuşurlardı bence. Illaki birşey bulurlardı yani.

Ayrıca adamların şike yaptığını duymayan bilmeyen kalmadığı halde hala "tertemiz" modundalar.
Yani adamlara savunma yapsan ne yazar. Adam attı bombayı. Sen üzerinde konuştukça işlerine gelecek.
Savundukça bu kez dışarıda da "Demek ki var birşeyler ki adamlar yırtınıyor temizlemek için" diyecekler.

Yani biz hani savunmaya çalışıyoruz ya sanmayın ki işe yarıyor.

Bence Gençlerbirliği cephesi zaten açıklama yaptı.

Biz de çıkıp 2 satırlık bir açıklama yapar konuyu kapatırdık. Hatta komik şekilde yapardık.

Tıpkı Demirtaş'ın tarzında sallamayan alaycı bir açıklama. Ondan sonra onlar konuşsun dursun.

İşte " Kişi kendi gibi bilirmiş karşındakini" vs tarzında falan bir açıklama. Yesinler birbirini o zaman.

Ve son olarak bütün bunlar Azizin işi. Yani taraftarın falan değil. Hani yabancı basına falan taraftar mesaj yazmış.

Sen yabancı basına ne bakıyorsun. Onlar düne kadar "Şikeci Fener" başlıkları atıyordu bugün böyle konuşuyor. Basın heryerde aynıdır. Onlar için haber lazım.

Ligler bitmiş. Turnuvalar bitmiş. Konuşacak konu lazım.

Hani düne kadar yabancı basın onlara şikeci diyordu. Ne oldu. Yabancı basın bu konuyu haber yapınca ne olacak. Salla gitsin. 2 gün konuşur unutulur.

Ama böyle yapıldıkça konuşulur. Onlarında işine gelir.

Acikcasi videoyu izlemedim, ancak ingilizce birinin bu analizi yapmasina sevindim. Türkiye´de ciddi anlamda futbol degil, magazin tartisiliyor cünkü. Bu pozisyonda sike demek, futboldan anlamamaktir. Bu tip goller zaman zaman oluyor, kaleci yanlis ayaginin üzerine yüklenince, terse giden topu cikarma imkani yoktur, daha dogrusu cok zordur. Topun kcizgiye gececegini hissederek, elini tam olarak da uzatmiyor. Bunu Volkan´da yapmisti Cardozo´ya karsi. Yada bu sekilde olan bir cok pozisyon var. Burada birde ekran yaniltiyor, orada o topa ulasamiyor zaten. Ters ayaginda yakalandigin an, top istedigi kadar yavas gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=LzQa3ykrIJ8

Adam herşeyi detaylı, mükemmel bir şekilde, adım adım anlatmış.

Bu videoyu yayalım.
@Melih Pekcan 'a teşekkürler

Mukemmel anlatmis deyince bende fizik kurallari, denklem, geometri falan ciziyor sandim. bildigin aha kolu acik, bak kontr piyede kalmisin ingilizcesini anlatmis adam. bide tercume edip yayalim diyenler var. niye uzatiyorsunuz ki bu pozisyonu. sikecilerin gozunde sike yapmadan attigimiz bir golumuz mu var? ya bal, ya sike. koyun gitsin. kudursunlar.

Harbi yav, bu şekilde ben de anlatabilirim. Hatta ingilizce de olur. :) Ekstra bir durum yok pozisyonla ilgili ama olayın güzel yanı elin İngiliz'i bununla uğraşmış, Avrupa'nın öbür ucundan şikecilere kapak yapmış. Adamların bünye alışkanlık yaptı. ^^

Harbi yav, bu şekilde ben de anlatabilirim. Hatta ingilizce de olur. :) Ekstra bir durum yok pozisyonla ilgili ama olayın güzel yanı elin İngiliz'i bununla uğraşmış, Avrupa'nın öbür ucundan şikecilere kapak yapmış. Adamların bünye alışkanlık yaptı. ^^

Her ingiliz aksanli adam ingiliz degildir dostum. youtube'daki tipi çorumlu :)

photo.jpg

Boşverin konuşsunlar işine gelmeyen konuşuyor.

Fener'in yok yere aldığı maçı konuşsunlar o kadar delikanlıysalar
Vederson'un taca çıkarken çevirip Sov'a al at dediği pası konuşsunlar
Servet'in ıska geçip Sov'a hediye ettiği topu konuşsunlar
Serkan'ın ceza sahası çevresinde hiç tehlike yokken topa elle atlamasını konuşsunlar
Kaleci Muarremin ikinci yarı başladıktan ilk 5 dakika içinde 2 kere hatalı çıkışını en sonunda kırmızı yediğini konuşsunlar
Kaleci Nihat'ın havadan gelen topa yerlerde yatmasını konuşsunlar.
Hakem Cüneyt Çakır'ın 2 dakika uzayan maça +5 dakika vermesini konuşsunlar
Devre arasının 7 dakika geç başlamasını konuşsunlar

Abi adamlarla kuş beyinliler diyip dalga geçiyoruz sonra da dediklerini ciddiye alıp açıklama yapıyoruz.Bize ne ya ötüp dursunlar kuş değil mi öter durur.Attık mı attık 1-0 kazandık mı kazandık 3 puan aldık mı aldık önemli olan buydu başardık.

Hahaha yahu bu olay zaten avrupada kimsenin umrunda degil, bir kere vidyo'nun altina bakin , vidyoyu atan turk, yorumlari yapanlar turk, bir tane yabanci yok..

Fenerliler kendi kendine gelin guvey oluyor, sallamayin, aglasinlar hahaha :dance:

Geri
Üst Alt