GSC Anket Son 15 Yılın Transfer Değerlendirmesi

Son 15 Yılın Transfer Değerlendirmesi

• super

• iyi

• orta

• kotu

• rezalet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
2011-12 sezonundan itibaren yapilan tum transferler goz onune alindiginda genel bir not vermeleri gerekirse uyeler teknik ve idari kadroya 10 uzerinden kac verirlerdi?
Kriterler:

1. Yoneticilerin is bitiriciligi, sureci yonetme becerileri
2. Alinan ve satilan topcularin parasal degerlendirmeleri
3. Alinan ve satilan topcularin sportif acidan degerlendirilmeleri
4. Topculardan alinan verim
5. Teknik kadro ve idari heyetin uyumu

Degerli abim @Arif Doğan Karakaya istegi uzere acilmis bir ankettir

1 en dusuk
10 en yuksek

Lan bari Osimhen İcardi Sane hatrına orta diyeydiniz TRANSFER OBURU ŞIMARIK GS TARAFTARLARI

Başarılı olsaydı, şu an en az 1-2 Avrupa kupamız daha olurdu.
Demek ki başarısız.

Muslera
Osimhen
Icardi
Sneijder
Drogba
Boey
Gomis (ilk dönem)
Fernando
Torreira
Davinson
Melo

gibi bazı örnekler olmasa, rezalet diyebilirdik ama yüzlerce transfer içerisinden böyle belli başlı oyuncuların varlığı sayesinde, rezalet seviyesinden kötü seviyesine çıkar benim gözümde ancak.

Yüzlerce transfer arasından bu belli sayıda iyi transfer, ortalamayı anca bu kadar yükseltebilir.

Cavanda'lar, Latovlevici'ler, Cuesta'lar, Jelert'ler, Grosskreutz'lar, Sigthorsson'lar, Nigel De Jong'lar, Hajrovic'ler neler neler getirildi bu takıma... Ne facia transferler...

15 sene bunu değerlendirmek için çok geniş bir süre. çok başarılı transferler de var, elimizde patlayanı da var, çok maaş verip hiç katkı alamadığımız var, bedavaya oynatıp müthiş katkı aldıklarımız var. bu parametrelerde bir oylama yapılacaksa orta olur benim cevabım.

en iyi transfer sezonu 2021-22 dönemidir. hafızamızı zorlayalım mı ?

hepsi de fatih hocamızın eseri bunlardan inanılmaz paralar kazandık

1755256448756.webp

15 sene bunu değerlendirmek için çok geniş bir süre. çok başarılı transferler de var, elimizde patlayanı da var, çok maaş verip hiç katkı alamadığımız var, bedavaya oynatıp müthiş katkı aldıklarımız var. bu parametrelerde bir oylama yapılacaksa orta olur benim cevabım.
2011'de baslayan yeni cikis surecini ongorerek bu yillari sectim. Alinan sampiyonluklarin yapilan (giden-gelen) transferlerle olan baglabtisini uyelwrin nasil gordugunu anlamak istedim.

15 yıllık süreçte çok bütçe ayrılan yıldızlar var bizi mest eden ama avrupada rekabette ilerlenmiş bir şey Drogba topuk- Sneijderli Real Madrid turu var.

ÜBER bütçe ödenen patlaklar var - kolpa yönetici gündemleri var.

Belmaz zamanı maaş bütçelerinde azalma işi iyi becerildi - Terim yönemiyle Barça turuna kadar geldi sonra yönetim sıvadı - o transferlerin ekmeğini yemedeik değil ama ucuz değillerdi. Genede bu süreçte BAY / Kerem / Marcao/ Nelsson kendilerini göstediler - pazarlama konusnda sıvandı BAY haricinde.

Tamamen denk gelerek yükseliş yapan isim Boey - ki kadro dışı /çöp ilan edildi torrent zamanı, taraftarda katıldı - onuda 1 yöneticinin diğer yöneticilere karşı dik durmasıyla oldu. Zaten limitler vs derken bonservissiz oyuncular alınarak - genede iyi isimlerdi fena denemeler olmadı ama verim ya da fiyat/performans vermedi.

Haliyle çok nadir belli şeyler harici başarılı bir durum YÖNETİM OLARAK yok. Belli başlı bir şeyler etkili artık taraftarda uyanık bazı işlere, sosyal medya transfer süreçlerinin %25 i falan neredeyse.

Haliyle rezalet demiyorum ama kötü olduğu aşikar. Genç yatırım ya da altyapıdan oyuncu çıkarıp pazarlama 15 yılda yok gibi bir şey sayılır.

Geri
Üst Alt