Soranlara Yapamadılar Dersiniz!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5d9f1a2366a97c37a394d29b

Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta oğulları Çağrı’nın, Bayer Münih’in alt yapısına transfer olması nedeniyle 2.5 ay önce Almanya’ya yerleşmişti.

Ancak çift Türkiye’ye dönme kararı aldı. Derya Balta nedenini şöyle açıkladı:

‘Soranlara yapamadılar döndüler dersiniz! Evet, yapamadık dönme kararı aldık. Bu kararı alırken de hiç zorlanmadık…

Özledik…

Vatanımız, insanımız, evimiz, Galatasaray’ımız… Ezan sesimiz… Burnumuzda tüttü..Benim insanıma, ülkeme can feda… Kendimizi hiç ait olmadığımız bir ülkeye ait hissettirmeye çalıştık. Bütün gün üstü başı kirlenmiş sokakta top oynayan çocuklarımızın hallerini özledik.

Okul, antrenman, ev ve playstation... Robot sisteminde büyümeyecek çocuklarımız. Gittiğimiz günden beri sabır ilkesiyle bekledik. Çocuklarım bizden daha çok çaba sarf ettiler, bizi de fazlasıyla gururlandılar ama mutsuzluklarını, özlemlerini hep içlerine attılar. Daha çok küçükler. Onların mutluluğu her şeyden önemli bizim için. Şimdi yuvaya dönüş zamanı. Her şeye kaldığımız yerden devam .Canım vatanım’

5d9eef53ae298b72d6e00a49

Derya hanımın Instagram'dan yaptığı açıklamaları okudum.

Mantaliteleri yüksek bir aile. Allah yollarını açık etsin. Hakan Balta'yı severim. Oğlu da altyapımızda devam edecek Derya hanımın söylediğine göre, haklarında hayırlısı neyse o olsun.

Kolay degil bu isler

Turkiye ve istanbul’a alismis bir insansin yurt disina tasinmasi kolay bir durum degil cunku bambaska bir hayat var,aslinda hayat yok demek daha dogru olur

24 saat aktif olan bir sehir den aksam 6 dan sonra sokaklarin bombos oldugu bir sehire tasinmak ve hemen alismak kolay bir durum degil

Kolay degil bu isler

Turkiye ve istanbul’a alismis bir insansin yurt disina tasinmasi kolay bir durum degil cunku bambaska bir hayat var,aslinda hayat yok demek daha dogru olur

24 saat aktif olan bir sehir den aksam 6 dan sonra sokaklarin bombos oldugu bir sehire tasinmak ve hemen alismak kolay bir durum degil
hakkaten öyle mi ya? akşam 6'dan sonra sokaklar boş mu

Açıklamaları ilk okuduğumda Arda Turan yapmış zannettim. Bütün populist cümleler arka arkaya sıralandıktan sonra 2008 doğumlu çocuğun teknolojinin en çılgın çağında, babası milyonlarla oynarken sokakta kirli üstleriyle top oynayan çocukluğunun özlenmesi filan. Ayrıca çocuğunu 11 yaşında Türkiye'den transfer ettiren ''profesyonel'' ailenin cümbür cemaat Münih'e göçmesi de çocuğun kariyerine nasıl bir etki yapacaktı acaba? Büyük ihtimal giderken aldıkları tepkiler karşılığında kendilerini sempatik çıkarmak için medya sorumlusuna dönüşmüş Derya hanım.

Çocuk için pasparlak bir gelecek olsun, en nihayetinde hala 11-12 yaşında bir sübyandır. Ailelerine ise bir daha dereyi görmeden paçayı sıvalamalarını, çıktıkları kabuğa saygı duymalarını tavsiye ediyorum.

Bizim açımızdan iyi Hakan'ın çocuğu baya iyi gözüküyordu videolarda. Aklımda yanlış kalmadıysa iki ayağınıda kullanıyordu.

Kolay degil bu isler

Iyi sallamisin aksam 6dan sonra bos fln

Çok boş yapılmış harbi dümdüz dön kime ne ama bu arabesk yersiz.

bana hic samimi gelmıyor

Hangi sehir’de olduguna bagli tabi ama sehirlerin cogunlugunda hafta ici durum bu

Hafta ici 6 ya kadar is cikisi okul cikisi kosusturmasi olur yani yogunluk olur ama 6 dan sonrasi sakinliktir herzaman
Ee burada da 6'da işten çıkabilirsen trafikte ve metrobüste hareketli saatler geçirirsin. Bunu mu ozleyecekler? Yok zengin adam işi olmaz dersen zengine her yerde hayat güzel zaten.

Geri
Üst Alt