Spotify ve Çalma Listeniz

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Vakti zamanında açtığım konu pörtlemiş..
Müzik bölümüne açıyorum tekrar..

Eğer henüz denemediyseniz , hele hele "spotify ne yahu?" (hangi mağarada yaşıyorsun arkadaş bilmiyorum ama tapelerden de bihabersindir eminim) diyorsanız , buyrun : Herkes için müzik - Spotify

Spotify dünyadaki çevrimiçi en iyi (tahminen)müzik çalar , pc(bilgisayar) /ios / android ve web player(site oynatıcısı)versiyonları ile her daim online müzik dinleyebilir en güzeli de arkadaşlarınız ne dinliyor görebilirsiniz.

Beni asıl cezbeden ise neredeyse mükemmel bir tavsiye motoru ve pluginleri(eklenti) (altyazı , radyo , albüm kapakları vs..) olması , böylece müzik zevkinize hitap eden müzik gruplarını ve sanatçıları takır takır keşfediyorsunuz.Online listenize her platformdan ulaşmak mümkün ,arkadaşlarınız ile de paylaşabiliyorsunuz.

Spotify çalma listenizi nasıl paylaşabilirsiniz?

Spotify 'dan giriş yaparak ya da pc'deki spotify'dan listenize girip facebook twitter'a paylaştığınızda orda çıkan linki ( Slow Chemical by Melih Pekcan on Spotify gibi ) kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Melih Pekcan : https://spoti.fi/1g9AXE2

Spotify'da Beko reklamından gına gelince bu reklamları nasıl blok ederiz derdine düştüm. Bekko Bekko bekko lay lay lay.. bu ne kardeşim !

Neyse program sesi mute edince reklamı çalmayı durduruyor , sesi açınca da devam ediyor , öyle gıcık bir durum.

Ezblocker diye bir küçük program bu işi çözmüş.
Reklam çalarken bir şekilde mute ediyor spotify'ı ve kafanız şişmiyor böylece..
İstemediğiniz şarkıları da blok listesine ekleyebiliyor.Arka planda çalıştığı için göze de batmıyor..

Buyrun indirme linki : https://www.ericzhang.me/dl/?file=EZBlocker.php

Calma calma
tumblr_mcf012H3fL1qfudas.gif

Coldplay - A Sky Full Of Stars
Tove lo Habits hippie olani

Felan filan

spotify 3 aylık üyelik 13,99 'a düşmüş istediğin zaman iptal edebiliyorsun.

teklif 27 hazirana kadar geçerli..

Spotify

spotify 3 aylık üyelik 13,99 'a düşmüş istediğin zaman iptal edebiliyorsun.

teklif 27 hazirana kadar geçerli..

Spotify

Şarkı dinlemek için para mı vereceğiz doktor? 3. dünya ülkesinde mi yaşıyoruz Allah aşkına.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Şarkı dinlemek için para mı vereceğiz doktor? 3. dünya ülkesinde mi yaşıyoruz Allah aşkına.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
spotify zaten bedava , premium üyelik reklamsız müzik dinlemek ve mobilde istediğin şarkıyı istediğin kadar geçebilmek için tercih ediliyor.

Geri
Üst Alt