Üye Görüşü Stadlar şikecilere yapılan kıyaklardan dolayı boş kalmalıdır!

Yasin Şahane

Cezalı
Pasoligdeki haksızlığa tepki gösterenler ;

Dünyanın neresinde var bir iktidarın 58. maddeyi değiştirip bir takımı kurtarması !

Dünyanın neresinde var fener takımı öne geçmeden hakemlerin hakemlik yapmaya başlayamaması !

Her sene olduğu gibi bu senede en abartılı yerlere kendilerini atan fbli futbolculara bile düdük çalması penaltı verilmesi, şaibeli gollerle 11 haftada 11 puan alması bütün takımların bütün taraftarların haksızlığa uğratılması !

Rakip takımlara çalınması gereken düdüklerin çalınmaması, kabadayılıklarının, ağlayıp kaçmalarının, yanlarına kar kalması !

Bütün Türk takımlarının hakkını alenen gaspediyor bu şerefsizler !

Ben digiturkü bu sene sırf bunlara yapılan haksız kıyaklara artık dayanamadığımdan almadım !

Stadlar pasolig değil asıl bu futbolu terörize etmeden ayakta duramayan şerefsizler için boş bırakılmalıdır !

Başkanlık yöneticilik yapan korkaklar sürüleri;

Siz ne diye transfer ediyorsunuz futbolcuları, para bulmak için uğraşıyorsunuz...
Sizinde taraftarlarınızında emekleri fedakarlıkları bu şerefsizlere kazanç olarak gidiyorken sessiz kalacakmısınız?
Kalacaksınız bu kadar sessiz kalacak kadar korkaksanız ne diye başkan yönetici olıuyorsunuz? Gidin evde hanım gibi oturun!

Bu ülkede akp iktidarı çivileri öyle çıkarttıki, 100 tane skandallarını, sesli görüntülü belgeli asrın milyar dolarlık yolsuzluğuna takipsizlik veriyorlarken, bunu haber yapan gazetecileri 8,5 yılla yargılanıyorken futbolunda bu fener haramilerinin iliklerine kadar b.okunu çıkartmalarına yapılacak en güzel şey stadlara pankart asıcaksın tüm tribünü kaplayan sarı lacivert bir emzik, alın emziklerde sizin olsun diyeceksin boş bırakacaksın !

Ben para vermem bu fener haramilerinin ligini izlemeye
Sizlerde para vermeyin.
Değmez paralarımızı bunlara bırakanlara ses çıkaramayanlara vermeye

Saygılar

Tam tersi,Galatasaray taraftarı tüm olumsuzlzklara rağmen artık stadı doldurup takımı desteklemeli

Geri
Üst Alt