Şükrü Ergün'den Açıklamalar

Melih Akan

Berlin Panteri
6f14d14.jpg

Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün,çeşitli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

Veysel 3 Şubat'ta serbest kalabilir diyorlar parası ödenmezse,ne Tarık'tan ne de Veysel'den vazgeçmiş değiliz,ayrıca Telles de bitmek üzere sanırım,hayırlı olsun.

Veysel veya Tarık alınmalı lig için iyi olur

3 şubat saçmalığına ayar oluyorum 1 puan kaybında bile lige havlu atabilecekken bir an önce eksik yerlere transferi bitirmek varken neden daha süre uzun gibi saçmalıklar konuşulur anlamıyorum

Sevgililer bile bu kadar görüşmüyor.

Güzel haberler. İnşallah şu yerli işini bir an önce çözeriz.

transferin son gücü gelir, 2 ay takıma uyum süreci için bekleriz lig bitmiş olur

3 subata kadar yolumuz var demiş kısaca :drunk:

Özet geçecek olursak ;

Transferin son saatine kadar bekleriz, zaman kalmadığı içinde gider çöplere dünya para verir ondan sonra bedelsiz kiraya veririz.

okumayın boşuna kısaca özetleyim "telles, veysel, tarık ilgimizde ama ben bişey bilmiyom başkan daha iyi bilir"

3 şubat saçmalığına ayar oluyorum 1 puan kaybında bile lige havlu atabilecekken bir an önce eksik yerlere transferi bitirmek varken neden daha süre uzun gibi saçmalıklar konuşulur anlamıyorum

Ayrıca lig 24 ocak haftası baslıcak devre arasındaki transfer zaten muamma fayda saglarken lig baslangıcına yetiştiremiyorsan buyuk sıkıntı var demektir

Eyvah eyvah, gene başlamış 3 şubat'a kadar süremiz var demeler. Anlaşılan o ki gene son gün transferlerine kaldık

Normalde söverdiniz konuşunca, transfer haberi olduğu için kimse yine mi konuştu bu adam dememiş tabii :D

Veysel, Tarik, Telles yeter su an icin zaten.

Stopere sezon sonu bakmak daha hayirli olacaktir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

tarık,telles,astori umut gelsin

dany amrabat yiğit gitsin

hajrovic türk yapılsın

Geri
Üst Alt