Süleyman Hurma'dan Haddini Aşan Sözler

Ben dolandiricicilari kaale almıyorum. Size de tavsiye ederim. Şahsiyetsiz hıyar.

I am the one who knocks!

Sağdan soldan yardımlarla küme düşmekten kurtulan hakkında infazı kesinleştiği halde kokuşmuş ülke siyasetinin sistemi yüzünden hala özgürce dolaşan kontrolsüz asker kaçağı zatın yönettiği kurum ve yandaşı sekiztaş dururken bunları bize böyle ağızlarından salyalar fışkırarak iftiralar atması sadece şike sürecinde bütün lig sallanırken bizim dev bir çınar gibi en ufak sallanmadan eğilip bükülmeden tertemiz durduğumuz için kuyruk acılarından kaynaklanıyor. İtler havlıyor diye aslanlar ürkmez havlasın bakalım boş tenekeden çok ses çıkar..

enteresandir

tüpcü uefa'ya cagirildigi ve

eses ve sivas'in sikeden ceza alacagi dedikodusu yayilmasindan sonra cesitli yerlerden trabzon ve bize saldirilar baslamis

önce sivas ts'ye saldirdi, simdi 1 numarali gs düsmani ve fenev yalakasi hurma bize saldiriyor...

bakalim bu isin sonu nolacak.

enteresandir

tüpcü uefa'ya cagirildigi ve

eses ve sivas'in sikeden ceza alacagi dedikodusu yayilmasindan sonra cesitli yerlerden trabzon ve bize saldirilar baslamis

önce sivas ts'ye saldirdi, simdi 1 numarali gs düsmani ve fenev yalakasi hurma bize saldiriyor...

bakalim bu isin sonu nolacak.

Işin sonu: şikebahçe ve sivas düşecek. ;)

Kayseri zaten düştü

Bir cisim yaklaşıyor gerçekten.

Kaç gündür etrafa saldırıyorlar kuduz köpekler gibi

Enteresan bir insan!

Futbolcularını transfer etmek isteriz zorluk çıkartır.

Sonra laf atar.

fener ister kendi topçularını 'adam gibi istediler der'

Şimdi de iftira atıyor

Mecnun bir yandan Hurma bir yandan etrafa salditdi.

Bu saçma iftiraların ard arda bu şekilde gundeme gelmesi tüm kulüpleri pisliğin içine çekme çabasıdır.

Öyle görünüyor ki önümüzdeki günler cok şeye gebe.

2004 yılı derim ligden düşen kayserispora tarihin en büyük peşkeşi çekilerek erciyesspor ligde kalma hakkını vermiştir. Birileri ligde kalmaktan bahsediyor ya hani. 2 senedir ligin sonunda sürünen takım hadi herşeyi geçtim niye şike yapan takımların ligden düşmesi için ağlamadında bu gün gelmişsin yapmış olduğun saçmalamaya bak.

Bunlar hep algı zehirlemesi aynı beşiktaşla kapışırken Galatasaray'a 8 gol lazımdı efsanesi gibi.

Ha neden olduğunu biliyoruz ya saldırın bakalım.

Geri
Üst Alt