Süper Kupa Manisa'da Oynanmalı!

Doğukan Dündar

Büyük Kaptan
Henüz net bir tarih olmamasına karşın o güne belkide unutulacak bir facia ile karşı karşıyayız. Ancak bilinçli taraftar sayılarını düşünür ise TFF tarafından Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin Manisa'da yapılmasını ve tüm gelirinin Soma maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralanan işçilerimizin yakınlarına verilmesini şahsım adıma temenni ediyorum.

İki kulüp taraftarları tarafından olumlu karşılanır ise tek gereken,gerekli mercilere iletmek olacaktır

Onun yerine daha kapasiteli bir stadda yapıp gelirleri aileleri bağışlasınlar.

aynen onun için dedim zaten,Atatürk stadının kapasitesi 50 bin, ailelerde davet edilir , Somada hayatını kaybeden işçilerimizde anılmış olur

Valla bana kalırsa Küba ,Bolivya, Venezuela'dan birinde oynansın bizim insanlarımıza daha iyi sahip çıktılar.

Aslında Atatürk Olimpiyat stadı daha mantıklı. Derbi ve işin ucunda kupa olduğu için full dolar. Ve baya maddi destek sağlanır.

Ailelerin direkleri, evlatları gitmiş, futbol mu düşünecekler.

Küba'da en büyük stad Estadio Pedro Marrero 30.000 kapasiteli.

Ama Venezuela'da Estadio José Antonio Anzoátegui 37,485 kapasiteli ve Estadio Metropolitano de Fútbol de Lara 40,312 kapasiteli.

Kayseri dururken Manisa da neymiş duymamış olalım!!!

Bana kalırsa, Türkiye'de futbola aktarılan para ve olanaklar, bundan sonra bu tarz işçilere ve işlere sağlansın, futbol yerin dibine batsın, tek derdiniz bu olsun.

Küba'da en büyük stad Estadio Pedro Marrero 30.000 kapasiteli.

Ama Venezuela'da Estadio José Antonio Anzoátegui 37,485 kapasiteli ve Estadio Metropolitano de Fútbol de Lara 40,312 kapasiteli.

O ülkelerde yapılan maçın vereceği mesaj yapılacak yardımdan paradan buldan daha anlamlı olacaktır statın kapasitesi önemli değil bence.

maçı en buyuk stada alırlar sonra passolig gibi birşey çıkartırlar kimse giremez

İzmir'de veya Manisa'da oynansın gelirleri Soma'ya kalsın fikri iyiymiş. İnş yaparlar.

Eğer geliri Soma'daki şehitlerimiz içinse en mantıklısı İzmir olacaktır. Galatasaray-Fenerbahçe maçları her halükarda full of full çeker sonuçta. Manisa stadı kapasitesi bu destek için çok mantıklı durmuyor.

Eğer geliri Soma'daki şehitlerimiz içinse en mantıklısı İzmir olacaktır. Galatasaray-Fenerbahçe maçları her halükarda full of full çeker sonuçta. Manisa stadı kapasitesi bu destek için çok mantıklı durmuyor.

Tüpkafa açıkladı bile Cuma günü . Manisadaymış maç .

Geri
Üst Alt