Süper Lig İlk Yarı En'leri

Onur Yücel

10 Numara!
Sezonun ilk yarısı hiç görülmemiş pek çok ilke sahne oldu. Buna göre ilk yarının enlerini seçelim;

İlk Yarının En İyi Takımı ve Hocası: Malatya ve Antalya arasında kaldım ama maddi sorunları da hesaba katarak Antalya ve Bülent Korkmaz diyorum.

İlk Yarının Oyuncusu: Edin Visca. Hem skora katkısı, hem oyuna katkısı, hem de istikrarı ile bunu hak etti. Diagne'de müthiş gol katkısı yaptı ama benim ölçülerim sadece gol değil.

İlk Yarının Hayal Kırıklığı: Elbette Fenerbahçe ama buna Kayseri'de dahil edilebilir. Ben bu sene ilk 5-6 içinde olacaklarını düşünüyordum.

İlk Yarının Olayı: VAR sisteminin ligde ilk kez kullanılması ve farklı tartışmalar.

İlk Yarının En Güzel Golü: Bu sene inanılmaz akılda kalan gol olmadı. Ancak illa bir gol söylenecekse El Kabir-Kayserispor denebilir.

Son olarak ilk yarının 11'i;

Boffin
Douglas-Epureanu-Merih-Novak
Sosa-İrfan Can
Guilherme-Robinho-Visca
Diagne

Anadolu takımlarından kurulu gibi oldu ama 3 takımdan da net bir öne çıkan isim olmadı. Bizden belki Ozan,Onyekuru sayılabilir. Garry ve Feguli de zaman zaman iyiydi.

Mert Günok
Caicara
Epureanu
Ozan
Novak
Sosa
Onazi
Visca
Guilherme
Trezeguet
Diagne

Farnolle
Pereira Ozan Vida Novak
Badji Sosa
Visca Robinho Trezeguet
Diagne

Hoca
1. Bulut
2. U Karaman
3. Korkmaz

En iyi takım :kasımpaşa
En iyi hoca:Erol bulut
En iyi oyuncu :diagne
Hayal kırıklığı:Rizenin fenere geçilmesi
Olay : Varda lime lime doğranmamız
Gol: latovlevici

11 : Okan koçuk - Joao Pereira - Epureanu-Ozan Kabak- Nagatomo
Josue(kasımpaşadaki) - Onazi-Guilherme-Visca - Trezeguet - Diagne

Yedekler
İslam Chabek - Robinho-Sosa - Novak- Rodallega- Merih - Boffin

İlk yarının en iyi takımı ve hocası: Takım olarak Kasımpaşa hoca olarak da Bülent Korkmaz diye düşünüyorum. Farklı takım ve farklı hoca seçtim. Kasımpaşa göze hoş gelen bir hücum futbolu sergiliyor. Bülent Korkmaz kesin düşer denen takımı ne yaptı ne etti zirveye ortak etti.

İlk yarının oyuncusu: Diagne, bizde olsa şampiyonlar liginde gruptan çıkardık affetmiyor

İlk yarının hayal kırıklığı: Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa performansları, Ali Koç - Cocu- Comolli üçlüsü, Kayserispor/Ertuğrul Sağlam ikilisi

İlk yarının olayı: Var sisteminin bozulması sonucu Fenerbahçe'nin evinde Başakşehir'den haksız iki puan alması. Belki o iki puan onları ligde tutacak.

İlk yarının en güzel golü: Chery'nin Harun'u gafil avlamasi. (Fenerbahçe 2 Kayserispor 3)

On bire üç büyüklerden kimseyi almam. Yukarda ilk mesajda yazılan 11de kaleye Mert'i, Guilherme yerine de Trezeguet'o koyarım yeter.

Mert
Douglas Ozan Da Costa Novak
Onazi Sosa
Visca Guilherme Robinho
Diagne​

en ii kaleci beto idi imhaurb

.................... Mert Günok...............
Douglas... Vida... Epureanu... Novak
................... Onazi... İrfan...............
......Visca.........Robinho...... Trezeguet
......................... Diagne.....................

Şüko ister beğen, ister beğenme vida iyi adam ?pepe den sonra gördük bjk defansını, tek basına napsın vida. Bireysel olarak gayet iyiydi bence

Ozan Kabak varken Vida neyin en iyisi oluyor kardeşim

Vida kötü degildi o ayri konu

Bence Vida iyi değildi bu sezon şimdiye kadar.

IBB nin iki stoperinden birini koyardım ben olsam Ozanın yanına.

sent via GSC

bu epureanunun ne ozelligi var da habire bu 11lere giriyor
kagni gibi herif

Aynen katiliyorum bu 11'e

DvVZQ04WwAExI6_

bu epureanunun ne ozelligi var da habire bu 11lere giriyor
kagni gibi herif

Ligin en cok isabetli pas atan adamiydi yanlis degilsem.

Ligin en cok isabetli pas atan adamiydi yanlis degilsem.

Mahmutla ayni sanirim
ki Mahmut daha gerekli bi adam herifler icin
bence ortalama ve cok sisirilen bir stoper. bir kac programda da herkes 11e koyunca teyid etmek icin bsehirin puan kaybettigi maclarin ozetlerine baktim. hepsinde sicis soz konusu. orn. fb, bizim mac ve sivasspor. ewt dandik takimlara karsi bsehir topu domine ettigi icin iyi gozukuyor olabilir ama esasinda defansif olarak vasat. ama paslari fln iyi bilhassa uzun paslari

Aynen katiliyorum bu 11'e

DvVZQ04WwAExI6_
3 oyuncu disinda bende ayni oyunculari tercih etmisim. Pereira yerine Douglas, Epureanu yerine Da Costa. Trezeguet yerine Onazi'yi tercih ettim. Guilherme-Sosa orta sahasi defansif olarak cok zayif, tam FM kadrosu yapmislar bu acidan :D

3 oyuncu disinda bende ayni oyunculari tercih etmisim. Pereira yerine Douglas, Epureanu yerine Da Costa. Trezeguet yerine Onazi'yi tercih ettim. Guilherme-Sosa orta sahasi defansif olarak cok zayif, tam FM kadrosu yapmislar bu acidan :D
Onazi merkez treze kanat. Ne alaka

Geri
Üst Alt