Tablet Sorunsalı

Onur Atar

10 Numara!
Merhaba, dün uzun uzun düşündükten sonra Samsung tab a with s pen aldım. Yeni bir ürün olduğu için henüz teşhir ürünü yoktu Ve ürünü oradaki çalışan açtı. Sonra eve geldim, ürün çok hoş gerçekten muazzam ancak sonra aklıma İPad mini retina modeli takıldı. İkisi de aynı fiyat, biri 2019 son ayı, diğeri 2014-2015 model (ipad). Ona göre bugun geri iade etmeye gideceğim. İkisinin de özellikleri kafa kafayadır diyebilirim. Not : ürünü teknosadan aldım, zaten ben satın almadan önce kutu gözümün önünde açıldı, tableti çalışan açtı, ben evde çok çok az kullandım, geri iade umarım alırlar

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz zor iade alırlar

Şansına kalmış

kalem fetişliğin yoksa kalem pek kullanmayacaksan , android tablette ipadte yapamayacağın bir takım özel uygulamalar kullanmayı düşünmüyorsan ( bazı hackli oyunlar , bazı dizi sitelerine girişi ) ipad her zaman tablette çok daha iyi bir tercihtir.

kalem fetişliğin yoksa kalem pek kullanmayacaksan , android tablette ipadte yapamayacağın bir takım özel uygulamalar kullanmayı düşünmüyorsan ( bazı hackli oyunlar , bazı dizi sitelerine girişi ) ipad her zaman tablette çok daha iyi bir tercihtir.
Şu an kafamı karıştıran tek şey İPad mini retina 2014-2015 model bir tablet, samsungun ona göre daha ye olması

Şu an kafamı karıştıran tek şey İPad mini retina 2014-2015 model bir tablet, samsungun ona göre daha ye olması

ipad mini retina ios 10 ile kasıyor mu araştır kasmıyorsa al gitsin.

Ne yapacağına bağlı tabletle?

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Oyun internet film video vs için kullanacağım

Legal türde kullanacaksan parasız app ler filan Ipad al. Ama kurcalayacaksan samsung kalsın. Geri satışda az zarar edersin Ipad da. Sadece film ve surf içinse Ipad al herşeyi kalite adamların

Legal türde kullanacaksan parasız app ler filan Ipad al. Ama kurcalayacaksan samsung kalsın. Geri satışda az zarar edersin Ipad da. Sadece film ve surf içinse Ipad al herşeyi kalite adamların

Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım, dediğim gibi kafamı karıştıran ios 10 un gelmemesi ipade

Geri
Üst Alt