- 21 Haziran 2011
- 24.402
- 5.909
- 2.048

Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, son dönemde alınan kötü sonuçlarla ilgili olarak, “Öyle yıkılmış, bitmiş bir durumumuz yok” dedi.
Detaylar GSC Portal'da...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir yalnız Ünsal ve Tanman tercihlerine katılmıyorum. Pısırık bir karaktere sahipler. Baskın bir kişilikleri yok. Mental anlamda bir katkıları olacağını düşünmüyorum. Ergün' de iyi bir abi olur ama diğer iki seçeneğe göre futbol bilgisi bence daha önde. Gerets' e yardımcı olabilir.Eric Gerest teknik direktör, Ergün pembe, Hakan ünsal, Cüneyt tanman gibi adamlar yardımcı antrenör olsun bak sen o zaman..
Sen öğlen Mondragona sallıyordun şimdi ise de Hakan Ünsalı antrenör yardımcısı olarak istiyorsun. Enteresan birisin.Eric Gerest teknik direktör, Ergün pembe, Hakan ünsal, Cüneyt tanman gibi adamlar yardımcı antrenör olsun bak sen o zaman..
Sen öğlen Mondragona sallıyordun şimdi ise de Hakan Ünsalı antrenör yardımcısı olarak istiyorsun. Enteresan birisin.
I am the one who knocks!
Olabilir yalnız Ünsal ve Tanman tercihlerine katılmıyorum. Pısırık bir karaktere sahipler. Baskın bir kişilikleri yok. Mental anlamda bir katkıları olacağını düşünmüyorum. Ergün' de iyi bir abi olur ama diğer iki seçeneğe göre futbol bilgisi bence daha önde. Gerets' e yardımcı olabilir.
GT-I9300 Tapatalk