GSC Portal Taffarel: ''Öyle yıkılmış, bitmiş bir durumumuz yok''

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

taffarel.jpg

Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, son dönemde alınan kötü sonuçlarla ilgili olarak, “Öyle yıkılmış, bitmiş bir durumumuz yok” dedi.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
uçurumdan atın artık GSyı da rahat edin

Moderatör tarafında düzenlendi:
aslında çok da yanlış konuşmuyor. sene başında eldeki yabancı sınırını göz önünde bulundurduğumuzda hangimiz avrupa'da başarı bekliyordu. tamam bu kadar kötü olacağımızı düşünmedik ama hiçbirimiz de çok umutlu değildik. lige gelecek olursak da liderlik koltuğunu paylaşıyoruz. olaya böyle bakınca çok fazla abartılacak bir durum yok. yani eğer ki takımımız avrupa'da mücadele etmiyor olsa idi. belki de şuan gayet iyi bir takımımız var tarzında yorumlar yapıyor olurduk.

Adam baska ne desin?

Ortalik zaten kötü, dogruyu söylerse takimdaki problemler çogalir.

Yarsuvat ihtiyar baskanimizdan laf gelmesi lazim

Doğru prandelliyi çıkar aradan pekte kötü sayılmaz.Zaten facianın kendisi prandelli kötü olan o ve onun kovulmamasıdır.

Beyaz yalanlar...

Herif kimyamızla oynadı.4 yemeyi alışkanlık haline getirtti,yadırgamıyoruz artık.

Prandelli gitse Taffarel T.D. olsa nasıl olur? Hagi'yi denedik, bir Taffi reyizi denesek, adam kaç senedir takımda antrenor.

Eric Gerest teknik direktör, Ergün pembe, Hakan ünsal, Cüneyt tanman gibi adamlar yardımcı antrenör olsun bak sen o zaman..

Eric Gerest teknik direktör, Ergün pembe, Hakan ünsal, Cüneyt tanman gibi adamlar yardımcı antrenör olsun bak sen o zaman..
Olabilir yalnız Ünsal ve Tanman tercihlerine katılmıyorum. Pısırık bir karaktere sahipler. Baskın bir kişilikleri yok. Mental anlamda bir katkıları olacağını düşünmüyorum. Ergün' de iyi bir abi olur ama diğer iki seçeneğe göre futbol bilgisi bence daha önde. Gerets' e yardımcı olabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Sen öğlen Mondragona sallıyordun şimdi ise de Hakan Ünsalı antrenör yardımcısı olarak istiyorsun. Enteresan birisin.

I am the one who knocks!

Olabilir yalnız Ünsal ve Tanman tercihlerine katılmıyorum. Pısırık bir karaktere sahipler. Baskın bir kişilikleri yok. Mental anlamda bir katkıları olacağını düşünmüyorum. Ergün' de iyi bir abi olur ama diğer iki seçeneğe göre futbol bilgisi bence daha önde. Gerets' e yardımcı olabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Ya aklıma gelenler bunlar, daha önce davala ve şaş ve tugay geldi ama onlar daha çok terimin adamı gibi..

Prandellinin italyan eşi tüp bebek uygulamasıyla bir batında dördüz doğurmuş.

Geri
Üst Alt