GSC Scout # Takefusa Kubo

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Isim: Takefusa Kubo
Yas: 17
Boyu: 1.73m
Ayak: Sol
Uyruk: Japonya
Mevki: Forvet/HS
Kulüp: Fc Tokyo
Sözlesme Bitisi: 31.12.18

Ne oynuyor tam olarak bu çocuk standart forvet gibi değil muhtemelen gelişirse False 9 oynar herhalde bilemedim.

Nagatomo abisi senseilik yapsin ve bize transfer etsin.

FIFA kariyerimde düşük bütçeli takımlarda 10 numaraya bunu forvete dakayı çekiyorum müthiş ikili oluyorlar oyundakinin yarısı gibiyse alınmalı ama barcelonanın ilgilendiğini duymuştum.

FIFA kariyerimde düşük bütçeli takımlarda 10 numaraya bunu forvete dakayı çekiyorum müthiş ikili oluyorlar oyundakinin yarısı gibiyse alınmalı ama barcelonanın ilgilendiğini duymuştum.
Barcelona alt yapısındayken İspanya'ya alışamayıp Japonya'ya dönmüş. 10 yaşından-14 yaşına kadar Barca alt yapısında oynamış.

Bu arada bu çocuğun sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor.

Fifa 19 kariyerde müthiş gelişiyor bu çocuk. Deportivo kariyerimin yıldızı her yerde oynuyor

Bizim yapacagimiz bi transfere benzemiyor ama FM'de bayiliyorum boyle alternatif ulkelerin adamlarini toplamaya

ekibimize iştiraki pek mümkün görünmüyor i reckon

Barcelona alt yapısındayken İspanya'ya alışamayıp Japonya'ya dönmüş. 10 yaşından-14 yaşına kadar Barca alt yapısında oynamış.
Aynen fakat barcelona izlemeye devam etmiş birçok yerde sözleşme imzalayacakları konuşuluyordu geçen ay. Menajeri maaşta anlaşamadık demişti en son hatırladığım.

Geri
Üst Alt