takım lideri

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
kaptanlıktan bağımsız, başarı için takımda bir yada iki tane doğal lider mutlaka gerekli diye düşünüyorum.

victor osimhen bunun en büyük örneği oldu. takımdaki oyuncular kayıtsız şartsız onun verdiği mücadeleyi, savaşı gösterdi. ne barış nede yunus tek bir surat yapmadı osimhenin tepkileri onlar için hep bir referans oldu. osimhenden önce bunu icardi ile yaptık.

tıpkı yıldızlar karması real madrid'in ronaldosu, chelsea'nin drogbası gibi.. Tabi bu lider özellikle hücum ve forvet mevkisinde olunca bence başarı da buna eş değer daha fazla artıyor. bu oyuncunun olumlu, olumsuz verdiği tepki takıma çok hızlı sirayet ediyor siz ne düşünüyorsunuz?

Osimhen değil de liderin lemina olma ihtimali daha yüksek geliyor bana. Tabi muslera ve mertens gibi o aidiyeti hissedecek mi takımda onu sa bilmek gerekiyor.

Konu acilmisiken. Apo cikarken kaptanlik bandini Yunus'a vermek istedi, geri cevirdi. Ne derdi vardiysa? Alt yapidan yetismis oyuncu guya.

Kaleci olmasına rağmen günay'da da liderlik özelliği görüyorum ben, oynadığı maçlarda arka hatta inanılmaz telkinlerde bulunuyor. Sanki uzun yıllardır kalede muslera değilde o duruyormuş gibi, iletişimi çok iyi. Mesala muslera biraz daha pamuk ılımlı bir karakter ama günay azarlayarak, isyan ederek takılıyor. Oyuncularla da iletişimi iyi. Yakışıyor yani herife onu kastetmek istedim.

TR de takim kaptani isi saha icinde hic onemsenmiyor.

En cok EPL ve nispeten la ligada goruyoruz - hakem pozisyonu anlatiyor onlara insan gibi. Hemen triplere baglayip gelme gelme diye el surat yapmiyor.

Muslera kaptan olsada liderlik kismindan emin degilim.ama herkesle iliskisi takim ici ya da siger takimlar cok iyi. Saha icinde kaptan diyemem ama.

Mevcut kadroda bence lider sakat olmasa Icardi idi- saha icinde ozellikle. O yokken sanki Torreira o role yakin gibi duruyor. Yerli olarak bence o role uygun oyuncu yok su an

Günay devam edecekse kesinlikle ı olmalı. Başkasını teklif etmeye gerek yok. Fenerbahçe maçında bunu mükemmel gösterdi

real madrid mesela şu an bir lider eksikliği yaşadığı için başarısız. önceki yıllar ronaldo idi sonra bayrağı benzema aldı ve ardından modric ve kross bu süreci yüretmiş olsa şuan takım olamamaktalar.

osimhen , icardi gibi isimler kayıtsız şartsız bir lider rolü alabiliyorlar.

Lider oyuncu deyince aklıma Davinson Sanchez geliyor.

Geri
Üst Alt