Takımımızın Hatayspor ile Oynayacağı Maçın Hakemi Belli Oldu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Maçı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Ekli dosyalar

• e7f52d6e-2414-4fb0-842a-a1c53ed77eca.webp
    e7f52d6e-2414-4fb0-842a-a1c53ed77eca.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 117
Yaş ortalaması 20 olan bu kadro çıksın Hatayspor'a deplasmanda yenilmeyeceğine dair her iddiasına bahse girerim.

_____________________________İsmail Çipe

Emirhan Civelek___Ogün Çalışkan____Gökay Güney___Süleyman Luş

_____________________________Celil Yüksel

Yunus Akgün______Mustafa Kapı____Atalay Babacan______Recep Gül

___________________________Ali Yavuz Kol

Yaş ortalaması 20 olan bu kadro çıksın Hatayspor'a deplasmanda yenilmeyeceğine dair her iddiasına bahse girerim.

_____________________________İsmail Çipe

tapatalk_1547148598829.webp

o zaman ben alkollüyüm, resmi ters görüyorum da

Onu kasıtlı yaptım. Ahmet Bey'in mesajına verilecek en doğru cevap o fotoğrafla verilmeli diye düşündüm. Ancak fotoğrafı ters paylaşma sebebim Keramettin Bey'in mesajının tekrarı olmaması gerektiğini düşünmem. Aynı konu içerisinde şüphesiz aynı cevap hoş olmayacaktı.

Onu kasıtlı yaptım. Ahmet Bey'in mesajına verilecek en doğru cevap o fotoğrafla verilmeli diye düşündüm. Ancak fotoğrafı ters paylaşma sebebim Keramettin Bey'in mesajının tekrarı olmaması gerektiğini düşünmem. Aynı konu içerisinde şüphesiz aynı cevap hoş olmayacaktı.
ne kadar incesiniz

Gençlerin kupada oynamasını istememle, Dursun Özbek'in tersten hayır işareti yapması arasındaki bağlantıyı çözemedim

Gençlerin kupada oynamasını istememle, Dursun Özbek'in tersten hayır işareti yapması arasındaki bağlantıyı çözemedim

Hatay'ı hafife almanızdan dolayı öyle bir şey yaptım. İnsanı allak bullak eden bir kadroydu diye öyle bir mizah yapmıştım. O kadroyla Galatasaray kupaya çıksa kesinlikle elenir.

Hatay'ı hafife almanızdan dolayı öyle bir şey yaptım. İnsanı allak bullak eden bir kadroydu diye öyle bir mizah yapmıştım. O kadroyla Galatasaray kupaya çıksa kesinlikle elenir.
Yok yahu allak bullak olunacak bir şey yok, bu kadar korkmayın bu gençlerden iyi oynarlar bence en azından 3-5 tanesini oynatalım. Hem sonra elensek bile ne olacak süt kupasından.

Yok yahu allak bullak olunacak bir şey yok, bu kadar korkmayın bu gençlerden iyi oynarlar bence en azından 3-5 tanesini oynatalım. Hem sonra elensek bile ne olacak süt kupasından.

Süt kupası deyip geçmeyin. Bu kupanın sonunda Avrupa Kupası var. Şampiyon olamazsak Avrupa bize teselli olacaktır.

_İsmail Çipe

Yunusla Gökay oynar bu kadrodan oynarsa.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt