- 9 Ağustos 2011
- 60.401
- 33.741
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
gerçekten öğretmenin oğlu mu acaba
Yaş ortalaması 20 olan bu kadro çıksın Hatayspor'a deplasmanda yenilmeyeceğine dair her iddiasına bahse girerim.
_____________________________İsmail Çipe
Emirhan Civelek___Ogün Çalışkan____Gökay Güney___Süleyman Luş
_____________________________Celil Yüksel
Yunus Akgün______Mustafa Kapı____Atalay Babacan______Recep Gül
___________________________Ali Yavuz Kol
alkol mü var
Yoo. Neredeyse bir haftadır bir şey içmiyorum. 17'sine kadar da içmeyeceğim. Neden böyle düşündün?
o zaman ben alkollüyüm, resmi ters görüyorum da
ne kadar incesinizOnu kasıtlı yaptım. Ahmet Bey'in mesajına verilecek en doğru cevap o fotoğrafla verilmeli diye düşündüm. Ancak fotoğrafı ters paylaşma sebebim Keramettin Bey'in mesajının tekrarı olmaması gerektiğini düşünmem. Aynı konu içerisinde şüphesiz aynı cevap hoş olmayacaktı.
Onu kasıtlı yaptım. Ahmet Bey'in mesajına verilecek en doğru cevap o fotoğrafla verilmeli diye düşündüm. Ancak fotoğrafı ters paylaşma sebebim Keramettin Bey'in mesajının tekrarı olmaması gerektiğini düşünmem. Aynı konu içerisinde şüphesiz aynı cevap hoş olmayacaktı.
Gençlerin kupada oynamasını istememle, Dursun Özbek'in tersten hayır işareti yapması arasındaki bağlantıyı çözemedim
Yok yahu allak bullak olunacak bir şey yok, bu kadar korkmayın bu gençlerden iyi oynarlar bence en azından 3-5 tanesini oynatalım. Hem sonra elensek bile ne olacak süt kupasından.Hatay'ı hafife almanızdan dolayı öyle bir şey yaptım. İnsanı allak bullak eden bir kadroydu diye öyle bir mizah yapmıştım. O kadroyla Galatasaray kupaya çıksa kesinlikle elenir.
Yok yahu allak bullak olunacak bir şey yok, bu kadar korkmayın bu gençlerden iyi oynarlar bence en azından 3-5 tanesini oynatalım. Hem sonra elensek bile ne olacak süt kupasından.
Yunusla Gökay oynar bu kadrodan oynarsa.Yaş ortalaması 20 olan bu kadro çıksın Hatayspor'a deplasmanda yenilmeyeceğine dair her iddiasına bahse girerim.
_İsmail Çipe
Emirhan Civelek___Ogün Çalışkan____Gökay Güney___Süleyman Luş
_____________________________Celil Yüksel
Yunus Akgün______Mustafa Kapı____Atalay Babacan______Recep Gül
___________________________Ali Yavuz Kol
Şampiyon olamazsak bile en kötü 2. oluruz ki ben şampiyonluk şansımızın da yüksek olduğu kanaatindeyim. Ligi %50 1. - %50 2. bitiririz. 3. bir seçenek yokSüt kupası deyip geçmeyin. Bu kupanın sonunda Avrupa Kupası var. Şampiyon olamazsak Avrupa bize teselli olacaktır.