Takımın Başına Kimin Geçmesini İstersiniz?

Takımın Başına Kimin Geçmesini İstersiniz

• Claude Puel

Oy: 15 71,4%
  • Sánchez Flores

Oy: 1 4,8%
  • İkisi de gelmesin. Riekerink ile devam edelim.

Oy: 5 23,8%

• Kullanılan toplam oy
    21

Emre Arslan

Cezalı
Evet GSC ahalisi, medyada Claude Puel ve Sánchez Flores'in ismi takımımızla anılıyor. İkisi de şuan boşta. Büyük ihtimal ikisinden biri gelecek.

Fatih Terim'in döneceği iddiaları da var.

Bir diğer ihtimal ise, yönetim bu iki isim ile de anlaşamayacak ve Riekerink ile yola devam kararı alınacak.

Siz kimi istersiniz? Puel & Fatih Terim & Flores üçlüsünden birisi mi gelsin yoksa Riekerink ile mi yola devam edilsin? Ya da başka birisi mi gelsin.

Not: Fatih Terim'i ankete eklemeyi unutmuşum. Fatih Terim veya başka birisini istiyorsanız yorum yaparak belirtiniz.

Son düzenleme:
dursunun amcasi veya halasi filan varsa o gelsin.

basari icin yeterince ozbek yok elimizde.

Sanchez Flores'i görmek isterim takımın başında.

Fakat 1.tercih tabii ki Terim olmalı.

dursunun amcasi veya halasi filan varsa o gelsin.

basari icin yeterince ozbek yok elimizde.

80181.jpg

bende geleyim mi rnkds?

Claude Puel ya da Sánchez Flores. İkisinde biri olsun da hangisi olursa olsun. Ama oyumu Fransız olduğu için Puel'e verdim.

Anket biraz vasat kalmış. Zira ismi geçen başka teknik adamlar da var. Sampaoli, Markevych, Hagi falan. Bunlar da listeye eklenebilirdi.
Bu üçü arasında tercih yapacak olursak şahsen ben Claude Puel'u isterim. İspanyol teknik adamlar ve futbolcular genelde tutmuyor Türkiye'de.
Riekerink tercihi ise en kötü tercih olur. Çünkü adamın asıl görevi alt yapı hocalığı. Madem alt yapıya önem vereceğiz, o zaman bırakalım adam gerçek uzmanlık alanında işini yapsın.

Hocaların hocası sayın Berdyev'i de unutmayalım.

Puel gelsin. 5 yil sözleşme yapalim. Bu adama güveniyorum.

Terimi eklemeyi nasıl unutuyorsun ya

Geri
Üst Alt