takımın penaltıcısının hala belli olmaması sorunsalı

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
son olarak vananholt ile denenen penaltı atışına, falcaodan sonra hala net bir isim belirlenmemesi sorunsalı başımızı ağrıtmaktadır.

net zımba gibi vuran bir adam yok mu şu toplara?

torrent hocam umarım bu konunun üstüne giderek doğru kişiyi tespit edecektir. ama ne yalan söyleyim ben hoca olsam dünkü 11den ben de vananholtu seçerdim. yahut kendini daimi geliştiren keremi. belki kılınç.

penaltıyı zımba gibi vurmana gerek yok ki. yan ağlara yerden vurulacak her top girer neredeyse. ama o kapasiteye sahip oyuncu yok. ya da her maç biri insiyatif alıp geçiyor topun başına o da bitiriyor bizi. friikler içinde geçerli aynı durum. kerem in antrenmanlarda frikik çalıştığı videoları görmüştüm fayda sağlamış ki dün ekmeğini yedi. durmadan çalışmaya devam etmeli kerem potansiyeli çok yüksek.

penaltıyı zımba gibi vurmana gerek yok ki. yan ağlara yerden vurulacak her top girer neredeyse. ama o kapasiteye sahip oyuncu yok. ya da her maç biri insiyatif alıp geçiyor topun başına o da bitiriyor bizi. friikler içinde geçerli aynı durum. kerem in antrenmanlarda frikik çalıştığı videoları görmüştüm fayda sağlamış ki dün ekmeğini yedi. durmadan çalışmaya devam etmeli kerem potansiyeli çok yüksek.
O işi yapan çok futbolcu yok. Falcao Alex filan yapardı ligde. Bir de Adem Büyük iyi vururdu yan iç ağa.

O işi yapan çok futbolcu yok. Falcao Alex filan yapardı ligde. Bir de Adem Büyük iyi vururdu yan iç ağa.
yaw atla deve değil onu yapabilmek. buralara kadar gelmiş adamlar bunu gözü kapalı yapabilmeli. dün anhold o kadar belli etti ki atacağı yeri bu adamın pl görmüş olması beni her geçen gün daha da şaşırtıyor.

Cicaldau eski takiminda 10 kere penaltidan gol atmis. O niye kullanmiyor

bu arada alparslan da göztepede penaltı atıyormuş

Mohamed olmalı.

Şimdilik Cica ya da Kerem.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Cica duran topçu deniyordu, penaltı bile attırmıyoruz.

Geri
Üst Alt