Tarihimizin En Rezil Derbisi

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Bernabeu'da Eray'la rezil oldugumuzda, Kadiköy'de 6 yedigimizde bile bundan daha iyi oynamistik. Kendi sahanda 90 dakikada sadece 3 sutumuz var. Rakibin 18

250 pas bile yapamayan, 50 milyon euroyu cebe indiren HIRSIZLAR cetesinin bir an önce dagitilmasi lazim.

Bugün ilahi adalet Fener'in yenmesini istemedi, gol de atamadilar. Bugün rakip Fener haricinde xyz olsaydi en az 5lik olurduk.

Son olarak; Allah belani versin Dursun Özbek.

Deplasmandaki BJK maçını da unutmamak lazım

İkisi de Dursun'un döneminde gerçekleşmiştir

Nasıl katılmıyorsunuz yahu? Kendi sahamızda daha rezil bir derbi ben hatırlamıyorum. Pinolu takım bile çok daha iyiydi. Yazıklar olsun hepsine.

TT Arena daki en kalitesiz derbisi diyebiliriz bizim acimizdan.

Süper Final zamanı istatistiklerde eze eze öne olduğumuz ama 2-1 yenildiğimiz maçtaki istatistiklere rakip sahip ve maç berabere bitti.

sneijder dahil herkes rezildi.

fizik-kondisyon olarak 3.lig takımı ile dahi karsılasacak durumda degiliz.

Yuh derim ya. Çok daha berbat derbi performansları oldu. 4-0'lik Saraçoğlu maçı mesela.

Uzun süredir böyle berbat bir derbi izlemedim.

geçen seneki kadıköydeki maçı izlemedin herhalde renktaş
hani umutun sağ açık oynadığı

bencede tarihimizin en kötü derbisi. dursun ve saz arkadaşları gurur duyabilirler

Geçen sene Arena'daki Fener maçı da çok rezildi. Sneijder kurtarmıştı maçı.

6 tane yiyip iyi oynasan ne olur olm kafayı mı yedin sen ?

Ligin ilk yarısındaki maçta da berbat bir maç olmuştu, orda da hakem feneri kurtarmıştı.

Tarihimizin en rezil derbisi 05-06'da 4-0 yenildiğimiz müsabakadır.

Ben çok üzüldüm oynanan oyuna. Rezaletiz resmen Dursun hemwn istifa hemen. Çaptan düştük.

Geri
Üst Alt