Tarık Çamdal Alanya Yolcusu!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
65324.jpg

Eskişehirspor’dan 2 sezon önce 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle alınan ve önümüzdeki sezon 1.4 milyon Euro’ya oynayacak olan Tarık Çamdal’a sonunda talip çıktı.

Süper Lig’e yeni yükselen Alanyaspor, 25 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretinin yüzde 50’sinin ödenmesi şartıyla kiralama teklifinde bulundu. Galatasaray Yönetimi’nin, uzun süre önce gözden çıkarılan Tarık’a gelen bu teklife ne cevap vereceği merak konusu. Sarı-Kırmızılılar’ın Tarık Çamdal’ı, yurt içindeki transfer çalışmalarında takas unsuru olarak kullanmak gibi bir planı daha mevcut.

Fanatik

500 bin € haketmeyen adama ödediğimiz rakama bak!! sonrada batıyoruz.

Bu adama bu paraları nasıl verdik anlamak mümkün değil.

{taptap}

Takasta filan kullanmak lazım yoksa hiçbir anadolu kulüperinin bu salağı alacağını sanmıyorum. Hele hele 700K filan hiç vermez..

Ünal Bey bu arkadaşımızın bonservisini alıp, şirketlerinden birinde çaycı olarak çalıştırsın. Böylece hatasını telafi eder. Ne dersin bu fikrime renktaş?

tapatalk
Santrallerinde bu vitaminsiz renkdasimiza elektrik verse daha makbule gecer diye dusunuyorum

Kimse aysala laf atmasın.

Forumdaki hemen hemen herkes tarık gelsin diye bi tarafını yirtti.
Herkesin ağzı sulanıyordu.

Kim olursa olsun turkiyeden hiç bir oyuncu alınmamalı.

Lanet gelsin Dursuna!

500 bile veren varsa kiralayin gitsin.Daha Salih donecek.

Lanet gelsin Dursuna!
Aynen öyle abi. Dün gibi hatırlıyorum burada resmen ölüyordu millet Tarık için. Yol Tarık şöyle yok Tarık böyle yok mutlaka almalıyız yok bu balık kaçmamalı. Al sana balık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Lanet gelsin Dursuna!

Tek bir kişiye ihale yıkmayı seven bir topluluğuz.Millet burda tarık çamdalı dani alves yapmıştı.

taraftar istedi de git 5 milyon mu bayıl dedi anlamıyorum ki
taraftar şakiriyide istedi 20 milyonu bayıldık mı

Biz istiyoruz diye alindiysa matias suarezler sakiriler dani alvesler ibrahimovicler nerde? Birakin bos beles konusmayi nasi yalayacaginizi sasirdiniz aysali..ayni kisiler cl de oynattigin ceyrek final gormus dany e 3.3m bonservis verildi diiye aglayan kisiler.amrabata fln ne ovguler dizdiginizi soylemiyorum bile

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt