Tarık Çamdal Galatasaray'da İddiası

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
[attachment=12990:asd.jpg]

SON DAKİKA: Galatasaray Eskişehirspor'a Tarık Çamdal için 4.5m€+Umut Gündoğan'ı verecek.

NTVSpor

Ekli dosyalar

• asd.webp
    asd.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 314
Yuh be yuhhhhhhhhh

YUH RESMEN. SU DOLANDIRICILARI ZENGIN YAPIYORUZ. KAZIK USTUNE KAZIK. SINIRLENDIM SIMDI

Çok gelebilir bonservis ama ben doğru hamle yaptığımızı düşünüyorum, umarım Amrabat'ın 8.6 milyon Euro'luk baskı altında yaşadığını yaşamaz.

4.5'a geldi diye geldiği gibi Dani Alves beklenilecek çünkü. Tahammül olmayacak.

Sabri kaç senedir Galatasaray'da ne paralar kazandı, o ve onun gibilere tahammül ettiysem Tarık'a da kredi sağlarım. Altyapı falan farketmez, zaten altyapından 50 yılda 1 oyuncu geliyor.

Ayrıca bu fiyata gelmesinde çeşitli etkenler vardı ne yazık ki.

hayırlı olsun,yılan hikayesine dönmüstü

bitmesi iyi oldu,paranın altında ezilmez umarım amrabat gibi

gerci olacanı da bu paraya aldık

baltanin sag ayagi olamaz bu bebe

4.5 çok ya neyse ihtiyacımız var bu tarık bebesine katlanıcaz umutada yazık oldu

Ah ulan tüpçü senin varyaaa.....

Hayırlı olsun ihtiyacımız vardı.

tapatalk

fft226_mf3399641.Jpeg

Çok gelebilir bonservis ama ben doğru hamle yaptığımızı düşünüyorum, umarım Amrabat'ın 8.6 milyon Euro'luk baskı altında yaşadığını yaşamaz.

4.5'a geldi diye geldiği gibi Dani Alves beklenilecek çünkü. Tahammül olmayacak.

Sabri kaç senedir Galatasaray'da ne paralar kazandı, o ve onun gibilere tahammül ettiysem Tarık'a da kredi sağlarım. Altyapı falan farketmez, zaten altyapından 50 yılda 1 oyuncu geliyor.

Ayrıca bu fiyata gelmesinde çeşitli etkenler vardı ne yazık ki.

Beklenilmeyecek, zaten burda bazilari icin öyle bu cocuk.

Geri
Üst Alt