Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

Göktuğ Çakırlar

Aslan Üye
Madem TFF'ye sözümüzü dinletemedik yabancı sınırı konusunda, o zaman transferde buna uygun adım atmalıyız.

Çocuğu oyaladık devre arasında aldık ha alıyoruz diye sonra alamadık kaldı. Gittik onun yerine bir işe yaramayan Veysel'i aldık. Adam doğru düzgün top bile süremiyor. Kesinlikle iş yapmaz, Mancini de anlamış olacak ki son haftalarda Semih'ten sağ bek yaratmak zorunda kaldı.

Türkiye Kupası Final maçında Tarık gayet tempolu ve savaşçıydı. Ligdeki maçlarda da izlediğimizde dikkat çekiyordu zaten. Bu sefer parası neyse verip almalıyız. 5+3'te yabancı hakkını sağ bek için kullanmamızın imkanı yok. Yönetim bir an önce bitirsin bu işi yoksa zamanında Gökhan Gönül'ü elimizden kaçırdığımız gibi Tarık'ı da kaçıracağız.

alınmazsa zaten 2 sene sonra bank asyalarda sürünür örneği çok dün konuda açmıştım o çöplüğe eklenir

Kesinlikle alinmali. Ama eses yine fahis bir fiyat ceker.

Veysel cabalasa da gördügümuz gibi yetersiz kaliyor. Sabri'nin teknigi zayif. Semih defansif acidan iyi ve basarili da oynasa da temposu yavas. Hem o bize stoperde lazim.

Veysel gibi cıkmasın buda ? Nasıl bir oyuncudur ? Yani sürekli izleyen biri varsa anlatabilir.

Salih'e verilen paranın daha azına alabilirdik. Boş yere Eskişehir'e inat yaptık. Mutlaka alınmalı.

Tapata

Valla Diego falan hikaye ama fener tarığı alırsa çok üzülürüm

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarığın defansif yönü nasıl ben sadece adam atağa çıktığında takip edebiliyorum herif hızlı bende istiyorum alınmasını

fb'ye giderse yedekte cürür. gökhan'ın 3-4 sene daha kimse kesemez. kaldı ki alper'de diego'dan sonra yedekte cürücek.

Abi bizde çürümeye değmeyecek 1 oyuncu bile yok Salih falan çürüse nolur cürümese nolur elbet forma bulur Tarık . Tarık gerçekten yetenekli

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık'ı bir iki maç izledim. İyiydi ama tüm maçlarına bakmak lazım. Böyle topçular büyük takımlara geldiğinde çökebiliyor.

Salih+Veysel=4 milyon Euro bunlara verdiğimiz parayı Tarık'a versek Galatasaray'ın transfer politikasına çok ters düşecek şekilde mantıklı bir iş yapmış olurduk ki o da zaten bize yakışmazdı. Biz gidip Ali Turan'ı alalım tekrar riske gerek yok en yakışanı budur

Devre arasında kaçırdık. O zaman Tarıkla anlaşıp sezon sonu bizdesin diyecektik, elemanı bedavaya almış olacaktık.

Geri
Üst Alt