Tarık Çamdal Veda Ediyor!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5c364d91ae298b1880a2f18f

Galatasaray'da 2 sezondur kadro dışı olan ve aldığı yıllık ücret ile eleştiri oklarının hedefinde olan Tarık Çamdal, takımdan ayrılıyor. Tarık Çamdal alacaklarına karşılık bonservisini almaya hazırlanıyor.

Galatasaray camiasında artık istenmeyen adam haline gelen ve 2 sezondur kadro dışı olan Tarık Çamdal ile yollar ayrılıyor. Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 1.6 milyon Euro garanti para kazanan 27 yaşındaki bek oyuncusu, alacaklarına karşılık bonservisini almaya hazırlanıyor.

Mutabakatın bu ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Tarık’ın, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra 1. Lig’e transfer olacağı iddia edildi.

Fanatik

Adama bir piyango vurdu ve o da değerlendirdi. 5 sene yatıp hayyını kurtardı. Bu adamı alan ve o sözleşmeyi verenin Allah belasını versin

Parasini serbest birakmayi mantikli bulmuyorum acikcasi

Bu baska oyunculara yol olur

5 sene hiçbir şeye yaramadan milyon euroları cebe indirdi.Şaka gibi...Bunu alanlara sövmeden önce yabancı sınırlamasını getiren haysiyetsizlere sövün!

Bunun sozlesmesi fesh edilecekse son gun olmali. Takim bulamasin.

Tarik hakkinda kafamda olusan tek soru işareti futbol yeteneginin mi onurunun mu daha az olduğudur sadece.

Son düzenleme:
Yabanci kisitlamasi varsa , yerli olarak takimda oynayacak yeterlilikte adam alirsin . O zaman yabanci limiti var diye tarik in 10 da 1 i fiyatina oynayacak forumda hali sahacilar da vardir , onlari alsinlar

Bugunku yonetime "isleri o , yonetecekler" diye tepeden laflar edip de , o gunku tarik rezaletinin sorumlusu olanlari "o zaman yabanci limiti.." diye savunmak adil olmuyor

Parasinin tamamini vereceksek sezon sonuna kadar kalsin.Feshetmenin mantigi yok.Hem bizden hem de gidecegi kulupten para almasin.

Tarık'la Veysel'i alabilmek için o demen fener ve bj kulübü yöneticileri Eskişehirspor'un kapısında yatıyorlardı. Veysel'i aldığımızda bjkliler zaten biz Tarık'ı istiyoruz diyorlardı. Yine aynı dönem şike sürecinin ateşli günleriydi, gerekirse Avrupa'ya gidilmeyeceği en tepeden dile getirilmiş yabancı sınırının 3'lere düşebileceği konuşuluyordu. Yine yanılmıyorsam tarık transferini takip eden dönemde selçuk ve burakla da 5'er yıllık sözleşme imzalanmıştı. Ayrıca Veysel tarık transferinde birçok Galatasaraylı sevinç çığlıkları atıyordu. Ben o günlerde bu kötü futbolcu bu para etmez diyeni okumadım, duymadım, görmedim. Nihayetinde bu şartlarlar altında Sayın Aysal'ın transferde eleştirilecek bir tarafı yok. O günkü şartlarda o günkü doğruları yapmıştır.

Sözleşme süresinin sonuna kadar olan alacaklarının tamamını almadan gitme ihtimali yok. FFP için açıktan elden vs. verirlerse o ayrı.

O zaman bugun de kimsenin tarik ucretinden transferinden ya da alinisindan sikayetci olmamasi gerekir

O zaman hak veririm , ama o gun destek olup da bugun aysal a saydiran samimi degildir

Ama o gun destek olup bugun omer mugdat icin laf sokmaya calisan da samimi degildir cunku bugun de sayisi artsa yabanci limiti var ustelik dusmesi soz konusu

Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendi Hazretlerinin son cilegi. :hat:

Adam 3 sene topa dahi vurmadan milyarlık trilyonluk köşe bucak oldu 7 sülalesine yetecek parayı götürdü.

Dışarda onca vasıflı bilgili kalifiye adam asgari ücrete talim ediyor, soğukta yardırıyor.

Ulan kahpe dünya, çok acımasızsın, hiç adil değilsin.

Bunun sozlesmesi fesh edilecekse son gun olmali. Takim bulamasin.

Tarik hakkinda kafamda olusan tek soru işareti futbol yeteneginin mi onurunun mu daha az olduğudur sadece.
Ben de öyle düşündüm de şimdi son gün fesedersek gitmezki yüzsüz herif
Karşımızdaki onurlu bi insan değil

Geri
Üst Alt