Tarık Çamdal'ın Ortaları Sabri'den Kötü!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Tarık Çamdal, 2013-2014 sezonunda hücuma direkt katkı sunamadı. (0 gol 0 asist) Sabri ise 3 asist yaptı.

Tarık sadece 3 maçta 1 isabetli orta yaparken, Sabri maç başına 1.70 isabetli orta yaptı.

Bu durumda hala TARIK diyen futbol uzmanları varsa bir zahmet doktora görünsünler...

Sabri orta yapmayı bilmiyor, isterse 15 asist yapsın farketmez. Orta yapmak haricindeki tüm özellikleri tarıktanda iyi gökhan gönül dışındaki tüm sağ beklerdende iyi. 30 yaşına gelmiş bir futbolcunun bunca sene içersinde orta yapmayı öğrenememesi bence tez konusu olabilir.

Sosyal medyada dalga konusu olmasından dolayı çok kötü bir futbolcu olduğu zannediliyor aslında orta açmak dışında o kadar kötü bir futbolcu değil.

Sol bekte bile iyi maçlar çıkardı geçtiğimiz sezonlarda.

Sabri yine de takima geri DÖNMEMELI Murhan.

Sabri takıma donmemeli... Lakin su an türkiye de türk statüsünde gönül den başka sabriden iyi sağ bek maalesef yok. Hele tarık lesh oglu lesh...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Alt yapıdan ya da gurbetçilerden birini alsak bu adamdan pek bi kalite farkı olmaz.

İşin sadece ortayla bittiğini düşünen futbol uzmanları varsa uzmanlıklarını başka bir spor dalına alsınlar ve doktorun zamanını harcamasınlar.

Bir sürü etken var:

- Orta yapılacakken içeride kimin olduğu

- Maç başına kaç orta yaptığı

- Bu ortaların ne zaman yapıldığı

- Ortalarını kıyasladığın kişilerin nasıl takımlarda oynadıkları

ve şu anda yazmaya üşendiğim birçoğu gibi...

Tarık'ı çok seyretmedim, anca bizim maçlarda seyretmişimdir sol bek oynamıştı galiba o maçta da beğenmiştim. O yüzden Tarık'ı savunmak gibi bi derdim yok ama bu mantığa benden PAS.

Ha bi de Tarık 23, Sabri 30 yaşında. Biri verimli çağına henüz ulaşamamış, gelişime açıkken, öteki en verimli çağından çok uzak değil ve yıllardır bir arpa boyu yol kat edememiş biri.

İkisi de kötü.Kötünün iyisini seçerek bir yere varamayız.

tapatalk

yaş ve potansiyel mevzusu nasıl göz ardı edilerek böyle söylemlerde bulunabilinir anlayamıyorum. tamam tarık inanılmaz abartıldı ama gelişime açık olduğuda bir gerçek. tarıkın o saçma takımda oynayıp sabri nin Galatasarayda oynadığıda bir gerçek. acaba formaları değiştirseler sezon boyunca hangisi ne yapardı?

yaş ve potansiyel mevzusu nasıl göz ardı edilerek böyle söylemlerde bulunabilinir anlayamıyorum. tamam tarık inanılmaz abartıldı ama gelişime açık olduğuda bir gerçek. tarıkın o saçma takımda oynayıp sabri nin Galatasarayda oynadığıda bir gerçek. acaba formaları değiştirseler sezon boyunca hangisi ne yapardı?

:ka05:

bu işi uzatmadan sabri artık affedilmeli zaten o bölgede alternatifimiz yok.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Tarık'tan bahsederken bir Marcelo, bir Alaba kadar iyiymiş gibi bahsedenler var.

Geri
Üst Alt