Taşınabilir Şarj Cihazı Önerisi

Anıl Öztürk

Kırmızı Üye
Merhabalar.

Şarj sorunu herkesin malumu,akıllı telefonlarda,özellikle 3g kullanıldığında şarj çok büyük bir sorun haline geliyor,benim telefonum artık 3-3.5 saat kullanım sonunda %10 civarına düşüyor.

Haliyle bu taşınabilir cihazlar ihtiyaca dönüşüyor,şöyle cebe sığabilecek,hem fiyat olarak uygun hem de performans alabileceğim taşınabilir şarj aleti öneren olursa çok memnun olurum.

tatava yapma al geç ;)

Xiaomi 10400Mah Şarj Aleti + Kılıf Hediye 69 TL Global İnternet'den

bu sitedeki satıcı orjinal satıyor bilgin olsun . diğer sitelerde çok fake ı var bu ürünün .

bende 3300 mah Asus Zen 6 var . 2 defa tam 1 defa yüzde 50 dolduruyor .

bataryaların üzerinde yazan mah değerlerine aldanma sakın . 10.400 lük bir değer için toplam 8500 mah gibi bir dolum sağlıyor gayet başarılı .

tatava yapma al geç ;)

bu sitedeki satıcı orjinal satıyor bilgin olsun . diğer sitelerde çok fake ı var bu ürünün .

bataryaların üzerinde yazan mah değerlerine aldanma sakın . 10.400 lük bir değer için toplam 8500 mah gibi bir dolum sağlıyor gayet başarılı .
10400 çok değil mi,zaten 1 defa şarj etse yeter

bir de bu ürün cebe sığacak bir şeye benzemiyor :)

EasyAcclere bak
piyasadaki en iyi tasinabilir sarjlari bunlar yapiyor
ben gecen ay bir tane almistim full haliyle 3 kere dolduruyorum telefonumu
isteyken falan cok isime yariyor

714a8hIWYaL._SL1000_.jpg

büyük ve agir da degil

iWalk diye birşey almıştım gecen sene. Fiyatı nedir bilmiyorum ama performansı, boyutu iyi.

N5

tatava yapma al geç ;)

bunun 5200 olanı var bende taşımalık birşey arıyorsan iş görür.

Xiaomi 5200Mah Sarj Aleti 52 TL Global İnternet'den (kodu:24883128)

Xiaomi'nin 5200'lüğü kafama yattı,hem daha rahat taşınabilir,hem de 1.5-2 kez şarj edebilir gibi duruyor.

Xiaomi 5200mah Tasınabilir Sarj Aleti 31067648 - n11.com

hiç düşünmeden xiaomi alabilirsin ben çok araştırmıştım alırken pişman değilim,tahmini 1,5-2 demişsin değişebiliyor bazen telefon da bu alete karşı direnç gösteriyor dolarken yani değişiyor o dediğin doldurma oranı.Bir de piyasada çok fazla sahte var araştırınca göreceksin farkları videolarla anlatılmış yasa dışı getirmiştim ben orjinali denk geldi zaten sen faturalı alacaksan kontrol edebilirsin adresten.
  1. Satış kaydını yandaki adresten kontrol edin https://order.xiaomi.com/service/imei

hiç düşünmeden xiaomi alabilirsin ben çok araştırmıştım alırken pişman değilim,tahmini 1,5-2 demişsin değişebiliyor bazen telefon da bu alete karşı direnç gösteriyor dolarken yani değişiyor o dediğin doldurma oranı.Bir de piyasada çok fazla sahte var araştırınca göreceksin farkları videolarla anlatılmış yasa dışı getirmiştim ben orjinali denk geldi zaten sen faturalı alacaksan kontrol edebilirsin adresten.
  1. Satış kaydını yandaki adresten kontrol edin https://order.xiaomi.com/service/imei

yolladığım linktekini sipariş verdim,ilk cevaptaki satıcıyla aynı,n11'deki yorumlarda da hep orjinal sattığını söylemişler tahmin etmiyorum sahte olacağını,bir çok kontrol yöntemi de varmış zaten yaparım testleri

Geri
Üst Alt