Taylan Antalyalı: "İlk defa beni derbi heyecanı sardı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Taylan Antalyalı: "İlk defa beni derbi heyecanı sardı. Hafta boyunca derbiyi düşündük ve derbinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Umarım buradan galibiyet çıkartırız."

Taylan Antalyalı: "Çok kaliteli bir kadromuz var. Önümde oynayan oyuncuları iyi gözlemleyip bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Fırsat geldiğinde de onu iyi değerlendirmeye çalışacağım."

Bosuna sarmis ancak yedek külübesinde oturursun cünkü senden önce kesin selcuk girdirir hoca

Iyi seyirler evlat, hocanın Belahanda takıntısı sürdükçe kulübenin tozunu alırsın

Geride olursak maçın sonuna doğru Taylan girer. Derbi atmosferiyle hata yapar söveriz, Terim bir daha forma vermez. Böyle huyları vardır hocamızın.

Selçuk abin falan varken ne sıra gelmesi Taylan'cım, haddini ve yerini bil. Hocan en doğrusunu bilir.

Oynasaydiniz bizi de sarardi beklentiye girerdik ancak oynayamıyosunuz kardeşim. Sıfır beklenti.

Bize kadromuz yetersiz diyecek genç oyuncular lazım, dobra dobra konuşabilecek zeki futbolcular

Geri
Üst Alt