TBF, Galatasaray'ın Covid Vakalarından Dolayı Efes Maçının Erteleme İsteğini Reddetti

Allah belanızı versin diyorum elimden başka bir şey gelmiyor.

Covidli oyuncuları da oynatacağız mecbur.Skandal gibi skandal, rezalet gibi rezalet.

Arroyo dönemi de 6 kişiyle fb ye saplamistik dimi biz yanlış hatırlamıyorum.

GscimbomMobile

hqdefault.jpg

HEPINIZ GELIN ULAN

TBF geri adım atacaktır. Kaç sağlıklı oyuncu olunca oynatıyorlar bu sene birçok maç ertelendi?

Burak Elmas bugün biz her masada varız diyordu ama Metin Öztürk’e.

Tüm kurumlar temizlenmeli.

Allah belanızı versin diyorum elimden başka bir şey gelmiyor.

Covidli oyuncuları da oynatacağız mecbur.Skandal gibi skandal, rezalet gibi rezalet.

Yapılacak şey şu aslında, hem kendi oyuncularımız hem rakip oyuncuların sağlığını düşündüğümüzden maça çıkmıyoruz. Bu kadar basit.

GscimbomMobile

3 oyuncuya talimat verip 5 faul yaptırırsin ortada kalırlar öyle. Bunlar başka dilden anlamıyorlar.

bunu hangi atanmış fbjk li yönetiyor acaba. babadan oğula nesil bunlar

Yapılacak şey şu aslında, hem kendi oyuncularımız hem rakip oyuncuların sağlığını düşündüğümüzden maça çıkmıyoruz. Bu kadar basit.

GscimbomMobile
belmas gerkirse kendi oynar yukarıdan bişey demesinler diye

belmas gerkirse kendi oynar yukarıdan bişey demesinler diye
Açıklama doğru dozda ya bise yok şuan için. Fiba nin erteledigi maçı bu asalaklar niye ertelemiyor o sorulması gereken soru. Onu da kamuoyuna bırakmış bizimkiler. bir şey değişir mi göreceğiz.

GscimbomMobile

Galatasaray düsmanliginin tüm kurum ve kuruluslara aktarildiginin kaniti.

Alman Basketbol Liginde Corona yüzünde 8 hazir oyuncun yoksa maci iptal ediyorlar. Bunlar niye aynisini yapmiyor?

Geri
Üst Alt