TBF’den Galatasaray’a Çağrı!

Eğer ki amaç, bazı isteklerin yerine getirilmesi yahut bir süre tepki koymaktı ise, o zaman "çıkmayacağız" değil başka bir şey söylemeliydin.

eurolige bileti, cezalar falan düşünülecekse, çıkmıyoruz demeyeceksin kardeşim. Eğer diyorsan, hak yerini bulana kadar da kararının arkasında durup çıkmayacaksın. Bunun lami cimi, şakası yok.

Ben hala çıkılmayacağına inanıyorum. İnanmak istiyorum.

Yok çıkarlar ise, geçmiş olsun. bu devran böyle devam eder, sen de sadece lafınla kalakalırsın.

Maca cıkılacak yönünde haberler dolasıyor.Sakın ha.Galatasaraylılık dik durus gerektirir.Durusdan taviz verirseniz bu taraftar sizi affetmez.Bir karar verdiniz tüm camia olarak arkanızdayız.Yanlıs yapmayın.

Futbolda da havuzdan çıkalım bakalım ne oluyor görelim, bu şikeci şerefsiz düzen böyle sürüp gidecek, bir şeyler yapmamız lazım.

Seyirci almıycaz hata yaptık diye yalvarsınlar bir düşünürüz.

Ben yinede soyluyorum bu takim o sahaya cikmayacak arkadas sakın diyorum aman diyorum

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ya bi arkadasim yazmıs 2008 yılında şikeyle efes şampiyon oldu yok abi yokk bunlarda beyincik yokkkkkkk

Hadi diyelim ki siz haklısınız, biz haksızız ve cezayı hak ettik. Peki neden Salı günü oynanan maçın ardından Galatasaray'ın Çarşamba günü ceza aldığı açıklanıyor da, Cuma günü oynanan maçın ardından Fenerbahçe'nin ceza almadığı Salı günü açıklanıyor.

Bir takıma maçın 1 gün sonrasında ceza kesip, diğer takıma 4 gün sonra ceza kesmenin mantığını açıklayın da ikna olalım. "Araya Cumartesi-Pazar girdi o yüzden açıklamadık" demeyin çünkü Pazartesi de açıklanmadı ve özellikle 6. maçın skoru beklendi. Biraz kafası çalışan herkes biliyor ki 6. maçı fb kazanıp şampiyonluğunu ilan etseydi gelecek sezon en az 2 maçını seyircisiz oynayacaktı. Ama 7. maçı seyircisiz oynatmamak için 40 bin lira gibi bir kulüp için çerez parası ceza keserek eyyamın kralını yaptınız..

Bizleri kendi şikeci dansöz kulüpleriyle karıştırıyorlar bunlar.

Geri
Üst Alt