TBF'nin Yeni Başkanı Hidayet Türkoğlu!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
hidayet_16.jpg

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun seçimli olağan genel kurulunda, tek aday olan Hidayet Türkoğlu başkanlığa seçildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Ankara’da yapılan seçimli olağan genel kurulda yeni başkanını seçti. Tek aday olan Hidayet Türkoğlu, potanın yeni patronu oldu.
Hidayet Türkoğlu, kullanılan 143 oyun 113'ünü alarak Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi.

güzel işleyen ve içine siyaset girmeyen bir basketbol kalmıştı oda oldu seçimle değilde işaretle gelmiş

Tek adaylı seçimler iğrenç şüpheler yaratıyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hayatta yalaka olacan her kapı açılıyor.

Basketbol Federasyonu’nun yeni başkanı Hidayet Türkoğlu oy sayımının başlanmasından sonra ilk açıklamasını Radyospor’a yaptı. Kongre salonundan Eyüp Yıldız’ın sorularını cevaplandıran Türkoğlu’nun açıklamaları şöyle;

“Bugün burada beni ve ailemi mutlu edici bir ortam var. Şu ana kadar görmüş olduğum geri dönüşler beni gerçekten onore etti. Herkese teşekkür ediyorum. Ekibimle ile birlikte Türk basketbolunu daha iyi yere getirmek gece gündüz çalışacağız. Camiamızın desteği ile inşallah güzel 4 yıl geçiriz basketbolumuz daha iyi yerlere getiririz.

Güzel pazarlama ekibi kurduğuma ve kulüplerimizle güzel inkanlar sunacağımıza inanıyorum. Kulüplerimizden gelecek istekler, projeler de olacaktır. Bizde federasyon olarak bunları hayata geçirmeye çalıcağız.

Yabancı oyuncu sayısındaki karar zamanla olacak şeyler. Mutlaka türk oyuncularımızın daha sağlıklı kariyerler geçirebilmeleri için düşünlerimiz, projelerimiz var. Bunları kulüplerimizle paylaşıcağız, kulüplerimizinde bize anlatmak isteyeceği konulara olacaktır. Ekip olarak bunlara hazırız, dersimize iyi çalıştığımıza inanıyoruz.

İki gündür burada delegelerle görüşüyoruz onları diniliyoruz. çalışmalarımızda şeffaf, dürüst olacağız. Kulüplerimizle birlikte yol alacağız çözümler ütereceğiz. 4 yıllık uzun bir yolumuza var. Ekip olarak tek başına başaramayız. Camia olarak bu sorumluluğu üstlenmeliyiz şu ana kadar herkesin geri dönüşleri bizi mutlu etti inşallah böyle devam eder ve hep beraber başarılı oluruz.

Tribünlerin dolması için kamuoyu araştırması yapmak istiyoruz. Halkımıza mikrofonlar uzatılacaki söylemek istediklerini, fikirlerini paylaşsınlar. Biz de tribünleri doldurmak için gerekli çalışmalara yapacağız"

Ajansspor

Dopingci yalaka başkan olması normaldır bu ülkede.

Mikrofon uzatsalar keşke. Bizde bir gecede yeterliliği olmayan insanlar federasyon başkanı olsun diye yasalar değiştirlmesin desek.

Adayı olmayan bir seçim yapılması çok komik bu tek bizim ülkemizde olur herhalde 2. bir seçenek yok neyi neden saydılar oy atanlarda hangi kafa ile attı merak ediyorum.

Cok yakisiksiz yorumlar yapiliyor, bu nedir boyle ? Adamin daha baskanliga secilmisligi bugun , hangi aksiyonunu begenmediniz ? Turkiyede yarin ardalarin ,bugun terimlerin onemli yerlerde olmasi nasil normalse Turkoglu da bunu hakediyor, ulkemizin en tepe basketbol markasidir bu adam

Siyasetle ic ice olmanin kotu olduguna da inanmiyorum , yani bu gorevi yapamayacak birine peskes cekilmedigi surece ne var siyasilerle iyi iliski icinde olunmasinda ?

Biz neden surekli ona kavga acalim , bunla cepheleselim derdindeyiz ki . Bu ulkenin buyuk kisminin destek verdigi siyasi otoriteyle kavga etmek yerine iyi geciniyor bu adamlar , sonucunda hangi zarar var ona bakalim

G.Sarayimiza bir zarar mi veriyor ,tamam karsisinda duralim . Ama daha bismillah ilk gunden bu nasil bir bakis acisi

Ayni seyler Polata soylendi, Dursuna da soyleniyor . Ne kadar uzlasmaciliktan uzak gider kulturunu seven bir toplumuz biz boyle

Adayı olmayan bir seçim yapılması çok komik bu tek bizim ülkemizde olur herhalde 2. bir seçenek yok neyi neden saydılar oy atanlarda hangi kafa ile attı merak ediyorum.
Saray sertifikası var arkadaşın maalesef başka aday çıkmaz

Bu kokuşmuş sistemi savunacaklar ötede yaşasınlar mümkünse.

Asıl tartışılması gereken konu 143 kişi oy kullanıyor ve bu adam tek aday olduğu halde 30 tane oy bu adama gitmiyor.Nasıl bir tepki olduğu çok bariz belli bu adama basketbol camiasında.Yüzde 20'den fazla oy demek 30 oy.Siyasetin bulaşmadığı bir seçim olsa hidayet nal toplardı bariz belli.Zaten hidayetin çapı ne ki başkan sıfatıyla oraya gelebiliyor onu da anlamış değilim.Bir ara Ceo yapmışlardı.O daha da büyük fiyaskoydu

Saray sertifikası var arkadaşın maalesef başka aday çıkmaz

Başka aday çıkmaması normal "kullanılan 143 oyun 113'ünü alarak Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi." bu 143 kişi niye oy attı zaten adam başkan :D bu arada o 30 kişi ne yaptı merak ediyorum onlarda saray kafası oy atanlar sanırım ellerine pusula vermeyince neye basıcaklarını bilmiyorlar :)

Önemli olan ne yapacağı değil, nasıl bu göreve geldiği. 2010'da kendi evindeki şampiyonada 2.oldu diye takıma tam 28 MilyonTL prim verilmişti. Futbolculara verilenler konuşuluyor ama o dönem ki daha büyük skandaldı. Üstelik bu parayı federasyon değil bizzat devlet vermişti. Bunda Hidayet'in "Maddi Manevi" sözü çok etkili olmuştu.

2013'te NBA tarihinin doping yüzünden en fazla ceza alan oyuncusu olmuştu. Geçen sene bir anda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu ve şimdi TBF Başkanlığına atandı.

Bundan rahatsız olmayan insan yoktur herhalde.

Dunya sampiyonasinda futbol takimi finale ciksin bakin bakalim ne kadar para odenir ? Futbolculara sirf turnuvaya katilirken izlanda gibi bir takimi 1-0 yendiler diye neler dagitildi

Geri
Üst Alt