TBVL 19.Hafta | Beşiktaş 0 -3 Galatasaray Daikin | 15.00 | 5 Mart

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

besiktas.png
v.png
88f85gs.png

TBVL 13/14 Sezonu 19.Hafta

Beşiktaş - Galatasaray Daikin

5 Mart

15.00

3-1 veya 3-2 alırız . Bizim takım ölü gibi oynuyor Montano'nun sakatlanmasından sonra . Beşiktaş da son günlerde Challange Kupasında iyi işler yapıyor . En son Yarı finalde ilk maçını kazanmışlardı bugün de ikinci maçını oynayacaklar . Beşiktaş moralli ama zorlansak da alırız gibi .

Besiktas kim ya? Bir zahmet alsinlar.

Galatasaray Daikin, Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi 19. hafta maçında, Akatlar Spor Salonu'nda Beşiktaş ile karşılaştı. Takımımız müsabakayı 3-0 kazandı.

Galatasaray Daikin bu sonuçla puanını 46,3’e yükseltti ve ligde 4. sırada yer aldı.

Tebrikler Galatasaray Daikin!

lo biancoyu oynatmasin. fenerde yerli pasörle oynuyor.

Barbolini Lo Bianco'yu oynatır. Adam sabit fikirli. Veljkovic de hala sakatmış sanırım Aslı da. Rabadzhieva uzun zamandır çok iyi oynuyor. bu maçta da en iyi oynayan oydu. anırım Saori oynamaz artık.

Barbolini Lo Bianco'yu oynatır. Adam sabit fikirli. Veljkovic de hala sakatmış sanırım Aslı da. Rabadzhieva uzun zamandır çok iyi oynuyor. bu maçta da en iyi oynayan oydu. anırım Saori oynamaz artık.

raba beni deli etmişti düzelmişse iyi. şu garayi biz niye almamişiz. ona deli oluyorum. şampiyonlar ligine gidem bizizi birde.

raba beni deli etmişti düzelmişse iyi. şu garayi biz niye almamişiz. ona deli oluyorum. şampiyonlar ligine gidem bizizi birde.

Az para harcıyoruz cevabı bu. Montano sakatlandı onda bile kimseyi almadılar, iyileşmesi beklendi. Fb'de de Kim olmazsa koca bir hiç. Dün 2 set Kim oynamadı sonradan oyuna dahil oldu. Ona rağmen fb ilbanka 3-2 yenildi. Ama haftasonu yine de fb yi yenemeyiz. Montano kaç aydır antrenman dahi yapmıyor çünkü, yeni başladı daha.

Montano reyizin dönmesine sevindim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt