Tecavüze Uğrayan Kediden Kötü Haber

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Antalya'da önce tecavüze uğrayan, üç gün sonra çeşitli yerlerinden bıçaklanan yavru kedi, tedavi çabalarına rağmen telef oldu.

Antalya'da yerleşik yaşayan Rus Yana Krall tarafından parkta bulunan ve tecavüze uğradığı belirlenen, 3 gün sonra da çeşitli yerlerinden bıçaklanan yavru erkek kedi, telef oldu. Yaklaşık 10 gün klinikte tedavi olan yavru kedi, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI
Antalya Candost Derneği, change.org adlı imza platformunda ölen kedinin ardından kampanya başlattı. 'Cinsel İstismara Uğrayan Kedi Öldü. Kedi Evleri, Köpek Parklarına Kamera Takılsın' adlı kampanyayla hayvanseverlerden destek istendi. Kampanyada aynı tehlikenin sokaktaki bütün canlılar için devam ettiği, aynı istismarın yapılamaması için önlemler alınması istendi. Vahşetin olduğu parka kamera kurulmasının caydırıcı olacağı belirtilen kampanyada 1000 imza toplanması hedefleniyor. Kampanyaya şu ana kadar 642 kişi imza attı.

5808882beb10bb1fa0a1e588.jpg

Odatv

Şerefsiz herifler.

2 gün önce ben de yolda yürürken ölü bir kediye rastladım, kan izleri falan vardı yolun ortasındaydı herhalde şerefsizin biri çarpıp gitmiş.

Dünyada hiç kötülük dert yokmuş gibi bir de bu şerefsiz pedofili ve zoofililer var başımızda :red: Tez zamanda helak olmaları dileği ile...

Yasal İşkence Odaları kurulmasından yanayım. Devlet eliyle, çeşitli tıbbi deneyler, fiziksel ve kimyasal işkenceler uygulanıp, bu insanlar üzerinde farklı denemeler yapılmalı. Yeraltında, güneş görmeyen yerlere inşa edilmeli bu odalar.

Böylelikle, bu tarz hareketlerde bulunan kişiler hem gerekli cezayı görmüş olur, hem de deneyler sonucu topluma faydalı hale gelirler. Kim ne diyorsa desin. Hümanist falan değilim. Hak edene, cehennem azabının, bu dünyada tattırılmasını savunuyorum.

Tecavüz derken ??

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Ne denir ki buna kelimeler yetmiyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tovbe tovbe bu ne lan

Sent from my iPhone using Tapatalk

yuh yani...bukadar da olmuş yâni..

Kadın kaç yaşında.. giydiği one direction T-shirt e bak.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Töre'nin yorumu ne kadar abartilmis bir yorum olsada böyle insanlarin en agir cezalari almasinin yanayim, sanirim ben biraz daha hümanist bir insanim yalniz :38573:
Ama eminim ki yine devlet böyle islere elini bile sürmiyecek, Türkiye'de devletin ne ise yaradigini bile bilmiyorum.

Ayrica bu tür olaylar sadece Türkiye gibi semi-gelismis ülkelerde mi oluyor acaba, bunuda arastirmak lazim aslinda.

Direk idam edecen. Valla size sacma gelecek ama nedense su hayvanlara insanlardan daha cok aciyorum. Masum canlilar aga. Kendi hallerinde takikiyorlar insanoglu gibi ici pislik dolu degiller.

Direk idam yada omur boyu hapis. Gerci Turkiye'de tecavuz eden erkekler bile ceza yemiyor dogru duzgun...

Bu dunyada degil belki ama bunun obur tarafida var ulan pislikler. Sonsuza dek yanacaksiniz cehennemde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bügün böyle serfesizler hayvana tecavüz ediyorsa bundan bu sapiklar kendini yeterince tatmin edemedigi icin buseferde insanlara saldirir direkt hapise atacaksin

Geri
Üst Alt