Üye Görüşü Tek Kelimeyle "Rezalet"

Çokta bu maça takılmamak lazım
Zemin aşırı kotu nem sıcaklık çok yuksek
Pazartesi arkasına Cuma oynadık.
Ligin en iyi takımlarından biri Alanya şu kadrosu ile belki de Göztepe ile birlikte en zor deplasman

Barış Ve Icardi fiziken çok kötüydü Sane yüzünden 10 kisi oynadık artık Sane kenara gelmeli

Her şeyin sorumlusu hoca ise bu kadar pahalı kadro niye kuruyoruz.İlk 11 'de sorun yoktu,oynasaydı bir zahmet beylerimiz.

Beklentiler yüksek olabilir fakat ortada bir rezalet göremiyorum. Ligde 7 maçın tümünü kazanan bi Galatasaray var. 19 gol atmış 2 gol yemiş.

Rakip Alanya Allah aşkına, istedikleri kadar ekstra oynasınlar, herifler seni sahadan sildi. Rakip kaleciyi göremedik. Uğurcan 9.4 rating almış. Kadro değerin 300 milyon euro. Bukadar kötü futbol oynamaya hakları olduğunu düşünmüyorum

Avrupa'da zaten rezil oluyoruz bunu geçtim babamızın liginde de şu futbolu kimse açıklamayamaz.

Hem Avrupa'da rezil ol hem ligde rezil futbol oyna böyle olmaz.

Daha skandal olanı söyliyeyim 300 m euro kadro değeri olan takım maç boyunca 0 yazıyla "Sıfır" Korner kullandı.

Galatasaray tarhinin en kötü ama ayni anda en sansli(kadro) calisani, hoca demiyorum cünkü öyle birsey degil zaten. Liverpool dan 5 yiyince ne diyecek bakalim.

4. yilinda bu kadar transfer ile bu takim boyle oynayamaz. Mumkum degil. Bunun bir aciklamasi da olamaz.

3 sezon boyuncada skandal maçlar var sadece şampiyonluklar onları örtbas etti 150 m euro harcadık artık bahanesi yok çıkıp top oynatacak.

Avrupa'da zaten rezil oluyoruz bunu geçtim babamızın liginde de şu futbolu kimse açıklamayamaz.

Hem Avrupa'da rezil ol hem ligde rezil futbol oyna böyle olmaz.

Daha skandal olanı söyliyeyim 300 m euro kadro değeri olan takım maç boyunca 0 yazıyla "Sıfır" Korner kullandı.

Inanilmaz bir mental cokus var Galatasaray taraftarinda, su yazilanlarin gerceklik seviyesi %1 bile degil.

Asil skandal 3 sezondur sampiyon olan ve su anda 7/7 ile giden takim taraftarinin bu mentalitede olmasidir. Ne 150 milyon euro, ne isimler ne de total kadro degeri maclari oynamiyor. Her takim 11-11 sahaya ciktigi surece maclar 3 ihtimallidir. Bunun TSL tarihindeki aktif tek istisnasi Okan Buruk; onun oynattigi oyun sayesinde Turk ligi tarihinde su ana kadar 1 kere yasanmis bir olayi belki bir kere daha yasayacagiz. Degerini bilip keyfini cikarmak yerine kac tane korner kullandigimizi yazmissin, gercekten kusura bakma ama hayatimda duydugum en "gereksiz" (daha kirici bir sey yazmak istemedim) arguman. Ha 0 kullanmissin ha 100 tane, maci kazandiktan sonra ne onemi var.

7 macin altisinda rakipleri tarumar eden takimin taraftari da boyle palyacolara inaniyorsa sonumuz FB gibi olmaya yakindir. Umarim bu kulubun kapisindan sen ve senin gibi dusunen kimse girmez.

Buyuk Galatasaray taraftarina ayri bir selam olsun. Bugun kotu oynadik ve kazandik, yarin daha iyi oynayacagiz ama elbet bir gun yine kotu bir oyun sergileyecegiz, umarim ki o gun de kazaniriz.

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

Maestro gibi orta saha yok derken sorun bu mu yani

Malzemeyi kullanamayana sormak lazım onu. Sonuçta yemek yaparken ürünleri rastgele içeri atınca yemek olmuyor, bi sırası var pişirme usulü var falan filan doğru mu. Bu herif hoca falan değil üzgünüm. Liverpool maçı var diye böyle maç izlemek zorunda mıyız ulan biz. Ulan 3 seneyi geçti kadro istikrarı da var takımda hala çalışılmış bi set oyunu göremiyoruz ligde bile ulan. Savunma yapmayı öğretemez mi bi hoca koca 3 senede ulan.

Hoca kendine gel bak işler çirkinleşecek haberin olsun ha. O raddeye gelmeden liverpool maçını oynat ve edebinle git bu takımdan.

Emeklerin için teşekkürler ama lig bizi kesmez burası Galatasaray. 130 milyonu Konya yı Alanya yı yen diye vermedik ki onu da zor yeniyorsun. Hiçbir hocaya bu imkanlar nasip olmadı bi zahmet değerini bileceksin. Olmuyorsa da zorlamamak lazım.

Son düzenleme:
Başımızda hoca yok maalesef tamamen bireysel kalite ile maç kazanıyoruz. Ligde yetiyor ama Avrupa'da öpüp gönderiyorlar.

Inanilmaz bir mental cokus var Galatasaray taraftarinda, su yazilanlarin gerceklik seviyesi %1 bile degil.

Asil skandal 3 sezondur sampiyon olan ve su anda 7/7 ile giden takim taraftarinin bu mentalitede olmasidir. Ne 150 milyon euro, ne isimler ne de total kadro degeri maclari oynamiyor. Her takim 11-11 sahaya ciktigi surece maclar 3 ihtimallidir. Bunun TSL tarihindeki aktif tek istisnasi Okan Buruk; onun oynattigi oyun sayesinde Turk ligi tarihinde su ana kadar 1 kere yasanmis bir olayi belki bir kere daha yasayacagiz. Degerini bilip keyfini cikarmak yerine kac tane korner kullandigimizi yazmissin, gercekten kusura bakma ama hayatimda duydugum en "gereksiz" (daha kirici bir sey yazmak istemedim) arguman. Ha 0 kullanmissin ha 100 tane, maci kazandiktan sonra ne onemi var.

7 macin altisinda rakipleri tarumar eden takimin taraftari da boyle palyacolara inaniyorsa sonumuz FB gibi olmaya yakindir. Umarim bu kulubun kapisindan sen ve senin gibi dusunen kimse girmez.

Buyuk Galatasaray taraftarina ayri bir selam olsun. Bugun kotu oynadik ve kazandik, yarin daha iyi oynayacagiz ama elbet bir gun yine kotu bir oyun sergileyecegiz, umarim ki o gun de kazaniriz.
Okan hocanın arkasında çoğu insan durmuyorken bile durdum diye çok defa eleştirildim.

Ama sorun artık daha başka kötü olursun her zaman iyi olamazsın zamanında olduk ama oynanan futbol en azından futbol olurdu ezilmezdik fakat değişikliklere bakıyorsun kadrom yeterli, rotasyonum yeterli bu kadar adam fazla diyen bir hoca varken Torreira çıktığında takım darmaduman oldu.

Sanchez sol stoper olmaz diye herkes söylerken gidip ilk denemesini Frankfurt maçında yaptı, bugün Icardi'nin 90 dakika sahada kalması bile ayrı skandal üstüne yedekten bile giremeyecek Sane ilk 11 başlıyor, yetmiyor Metehan'ı filan içeri atıyor random bir değişiklik anlayışı var.

İlk geldiği seneler realistik bir Okan Buruk vardı neyse onu söyleyen ama her geçen sürede ego sahibi olup gün geçtikçe tamamen kontrolü kaybetti geçen sene Young Boys maçından sonra futbol 12 kişi mi oynanıyor diyordu taraftar zorla Lemina'yı aldırdı ve şampiyon olduk.

Bu sene 11 tane yabancı oyuncu var 3 tane hakkını kullanmadı ve Torreira devre arası yorgunluktan bayılıyor üstüne Lemina formsuz, Sara bimiş vaziyette ve kadrom yeterli diyor

Eğer kadrom yeterli rotasyonum yeterli lafını diyorsa bize Alanyaspor karşısında 15-20 m euro bütçeli takım karşısında bu futbolu izletmeye hakkı yok.

Geri
Üst Alt