- 5 Eylül 2014
- 83.245
- 65.845
- 4.393
niye savundun dostum o zaman3 sezon boyuncada skandal maçlar var sadece şampiyonluklar onları örtbas etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye savundun dostum o zaman3 sezon boyuncada skandal maçlar var sadece şampiyonluklar onları örtbas etti.
Yine savunurum ama bu halini 1 gram savunmam çünkü savunulacak tarafı yok halen Sane'ye formayı veren benim gözümde hoca değildir.niye savundun dostum o zaman
umarım kafaları Liverpoll maçındadır yoksa bu kepazeliğin başka açıklaması olamazkafaların macta olmadıgını düşünüyorum
Kendisi haric herkez suclu mesaji verir.Galatasaray tarhinin en kötü ama ayni anda en sansli(kadro) calisani, hoca demiyorum cünkü öyle birsey degil zaten. Liverpool dan 5 yiyince ne diyecek bakalim.
3 sezon boyuncada skandal maçlar var sadece şampiyonluklar onları örtbas etti 150 m euro harcadık artık bahanesi yok çıkıp top oynatacak.
Avrupa'da zaten rezil oluyoruz bunu geçtim babamızın liginde de şu futbolu kimse açıklamayamaz.
Hem Avrupa'da rezil ol hem ligde rezil futbol oyna böyle olmaz.
Daha skandal olanı söyliyeyim 300 m euro kadro değeri olan takım maç boyunca 0 yazıyla "Sıfır" Korner kullandı.
Okan hocanın arkasında çoğu insan durmuyorken bile durdum diye çok defa eleştirildim.Inanilmaz bir mental cokus var Galatasaray taraftarinda, su yazilanlarin gerceklik seviyesi %1 bile degil.
Asil skandal 3 sezondur sampiyon olan ve su anda 7/7 ile giden takim taraftarinin bu mentalitede olmasidir. Ne 150 milyon euro, ne isimler ne de total kadro degeri maclari oynamiyor. Her takim 11-11 sahaya ciktigi surece maclar 3 ihtimallidir. Bunun TSL tarihindeki aktif tek istisnasi Okan Buruk; onun oynattigi oyun sayesinde Turk ligi tarihinde su ana kadar 1 kere yasanmis bir olayi belki bir kere daha yasayacagiz. Degerini bilip keyfini cikarmak yerine kac tane korner kullandigimizi yazmissin, gercekten kusura bakma ama hayatimda duydugum en "gereksiz" (daha kirici bir sey yazmak istemedim) arguman. Ha 0 kullanmissin ha 100 tane, maci kazandiktan sonra ne onemi var.
7 macin altisinda rakipleri tarumar eden takimin taraftari da boyle palyacolara inaniyorsa sonumuz FB gibi olmaya yakindir. Umarim bu kulubun kapisindan sen ve senin gibi dusunen kimse girmez.
Buyuk Galatasaray taraftarina ayri bir selam olsun. Bugun kotu oynadik ve kazandik, yarin daha iyi oynayacagiz ama elbet bir gun yine kotu bir oyun sergileyecegiz, umarim ki o gun de kazaniriz.
Leş oğlu leş maç izledikDaha skandal olanı söyliyeyim 300 m euro kadro değeri olan takım maç boyunca 0 yazıyla "Sıfır" Korner kullandı.
Maç 5 dakika daha olsa muhtemelen 2-1 yenilirdik.Leş oğlu leş maç izledik
6-2-2 sistemi olur mu?