Tek Yerli Oynatma Zorunluğu Olsa Kime Forma Verirsiniz?

Genç bir oyuncu olması sebebiyle Semih Kaya diyorum. Onu sürekli oynatıp pişirmeyi tercih ederdim. Yanına da onu eğitecek kaliteli ve tecrübeli bir stoper ile birlikte tabi.

Genç olmasından dolayı özellikle Semih Kaya.

Tabi yanına gerçekten iyi ve kendisini eğitebilecek müthiş bir yabancı stoper ile birlikte.

halama veririm formayı bıyığı da olsa sol açıkta oynardı.

Semih ve olcan arasında git gel yaptım.

Olcan dedim

en son oynacağım adam semih olurdu..stoper gibi mevkide semih gibi asla GSARAY seviyesinde olmayan adamı 10 yabancı hakkım varken oynatmam.en makul olcan..adam sağ açık sol açık heryerde oynar..sırıtmaz..

şu anda soruyorsanız ya Selçuk yada olcana veririm başkada kimseye vermem oyumu olcanda yana kullandım

Selcugu o hareketinden sonra bir daha gormek dahi istemem. Semihe verirdim oyumu

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selcugu o hareketinden sonra bir daha gormek dahi istemem. Semihe verirdim oyumu

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Katiliyorum, sessiz sedasiz konu kapandi da ben sahsen unutmadim Selcuk'un yaptigi dangalakligi. Yetenek ayri karakter ayri.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sabri ile 5 yıllık senelik 3.5m eurodan sözleşme imzalar forvete koyardım

Serbest yabanci olsa dahi Semih´i oynatirim. Gidip Varane´yi alacak halimiz yok.

Alsak anca Chedjou gibi orta seker bi oyuncu aliriz.

Yabancilar Semih´i öve öve bitiremiyorlar, hakkinda transfer dedikodulari cikti mi inglizler " Galatasaray satmaz diyorlar. Ama bizim taraftarin gözünde hala vasat, sirf altyapidan cikti diye oynayan bi elemandir Semih.

Bu taraftar Arda´ya da zamaninda abartiliyor dedi. Bu forumda " Arda Stochu izlesinde kanat nasil olunur ögrensin " diye topicler acildi felan.

Bu gidisle Semih 1-2 seneye Avrupa´ya gidip orda kendini dünyaya tam tanitir ve biz burda Semih´i geri alma hayalleri kurmaya baslariz.

Geri
Üst Alt