Tekyumruk Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Galatasaray üzerinden reklam yapanlar , 2-3 eyleme gidip şov yapanlar , Galatasaray'ı siyasete karıştırmak isteyen , Galatasaray'ın bırakın amatör branşlarını futbol maçlarına bile gel(e)meyen sözde taraftar grubunun Galatasaray efsanesine yaptığı terbiyesizlik sınırları aşmıştır . Şüphesiz Fatih Terim'i ben her ne kadar sevmesem de Galatasaray tarihinin efsanelerinden biridir . Sırf siyasi görüşleri sebebiyle ondan nefret etmek dogru degildir. İşte dün Galatasarayın sözde taraftar grubu Tekyumruk'un attığı tweetler ;

Tekyumruk ‏@Tekyumruk18 sa

Eylül: Arrivederci..

Bc1QdH1IcAA7hnd.jpg

Ayrıca solcu olan Mancini'ye attığı tweet de bu ;

Tekyumruk ‏@Tekyumruk17 sa

Ekim: Atkıbağlayışınakurbanolduğum

Bc1REZiIUAA-PsP.jpg

Yorum sizin ...

Saçmadılar, zaten içi boş bir oluşum. Siyaseti Galatasaray'dan önde gören bir ekip. Galatasaray onlar için sadece bir araç.

Bildiğim kadarıyla maçlara gidiyorlar ama tanınmamak için pankart falan götürmüyorlar.Bunlar yolsuzluğu protesto ederken uA'da bunları ıslıklıyordu.Aslında sorun bütün taraftar grupları.Ben hepsine karşıyım çünkü bunlar sadece kendi reklamları ve şovları peşinde.

hatalı davranmışlar. ne olursa olsun G.Saray'ın 3 yıldızından birinin altında imzası var bu adamın ve + olarak 1 uefa kupası ve 1 cl çeyrek finali. ayıp edilmiş. ama en azından bazı taraftar grupları gibi kendi rahmetli başkanına küfretmiş bir güruhu desteklemediler hiçbir zaman. o yüzden tekyumruk'dan önce sorgulanması gereken başka taraftar grupları var diye düşünüyorum.

uA'da çok farklı değil sorunsal açısından birilerinin maşalığını yapıyor siyaset yapmayın deyin en koyusunu yapıyor artık adam gibi bir taraftar oluşumuna ihtiyaç var ben sade GALATASARAYlıyım ve bu oluşumlardan nefret ediyorum ama özellikle uA'dan

Napalım evlerini mi basalım? Şişe mi takalım? Ateşe mi verelim?

uA sorunsalı , tek yumruk sorunsalı diye konular açan gsc sorunsalı ... Abi niye herşeyi bu kadar kafaya takıyorsunuz . Galatasaray'lıyız diye illa Galatasaray'la ilgili her oluşuma destek verme durumunda değiliz ki , herkes kendinden sorumludur kimse kimseyi de temsil etmiyor .Bireysel takılıp keyfinize bakın .

hepsi sorunsal UA'da Tek Yumrukta, hatta bende bir sorunsalım, sizlerde sorunsalsınız aynı fikir de olmayan herkes birbiri için sorunsaldır, ama toplu olup da "ben işte bilmem kaç milyon Galatasaray taraftarının temsilcisiyim hepsinin fikri bu dur" diye konuşanlar en büyük sorunsal onlar kendi adlarına insanlar adına fikir üretiyorlar.

Taraftar grupları istediği fikirde olabilir. Ama Terim'le dalga geçerek Mancini'ye destek vermeleri komik. Terim aynı Terim olup siyasi görüş olarak onlara yakın olsa en kral adam olacaktı gözlerinde.

Hakan Şükür'le de uğraşıp duruyorlar sırf siyasi görüşünden dolayı.

Biz de forumda defalarca Terim'le ilgili aşağılayıcı şeyler yazdık ama siyaset gibi acınası mazeretlerimiz yoktu. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ya da taraftar grupları bizi temsil etmiyor olabilir ama şu yaptıkları saçmalık.

Olay bitti gitti, hala Terim'e saldırarak bir şeyler elde etmeye çalışmak mantıksız. Herkes kendi yoluna gitti. Ne Terim bizle ilgili konuşsun ne de biz Terim'in adını analım lazım olmadıkça. Naçizane görüşümdür.

Galatasarayın bir tane taraftar grubu vardır oda ultrAslandır gerisi hikaye

Taraftar grupları istediği fikirde olabilir. Ama Terim'le dalga geçerek Mancini'ye destek vermeleri komik. Terim aynı terim olup siyasi görüş olarak onlara yakın olsa en kral adam olacaktı gözlerinde.

Hakan Şükür'le de uğraşıp duruyorlar sırf siyasi görüşünden dolayı.

Biz de forumda defalarca Terim'le ilgili aşağılayıcı şeyler yazdık ama siyaset gibi acınası mazeretlerimiz yoktu. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ya da taraftar grupları bizi temsil etmiyor olabilir ama şu yaptıkları saçmalık.

Olay bitti gitti, hala Terim'e saldırarak bir şeyler elde etmeye çalışmak mantıksız. Herkes kendi yoluna gitti. Ne Terim bizle ilgili konuşsun ne de biz Terim'in adını analım lazım olmadıkça. Naçizane görüşümdür.

olay Terim falan değil aslında , yani açıkçası Terim'e ne söylendiği beni ilgilendirmez ama ben Terimi günahım kadar sevmesem de söylemem sonuçta Galatasaraylıdır iyi yada kötüdür ama Galatasaraylıdır. Sorun bu grupların kendini padişah prens cart curt sanması hepsi için geçerli.

olay Terim falan değil aslında , yani açıkçası Terim'e ne söylendiği beni ilgilendirmez ama ben Terimi günahım kadar sevmesem de söylemem sonuçta Galatasaraylıdır iyi yada kötüdür ama Galatasaraylıdır. Sorun bu grupların kendini padişah prens cart curt sanması hepsi için geçerli.

Aynı fikirdeyiz. 3-5 abinin sözüyle hareket eden sürüler şeklinde ilerliyorlar.

Tek Yumruk mide bulandıran küçük sinekse ultraslan sineğin büyüğü malesef.

Aynı fikirdeyiz. 3-5 abinin sözüyle hareket eden sürüler şeklinde ilerliyorlar.

Tek Yumruk mide bulandıran küçük sinekse ultraslan sineğin büyüğü malesef.

Taraftar söylenir, taraftar küfreder. bir grup var ki çok komik.. maç kaybettiğimiz de susar , maç kazanırken hurra hurra hurra.

Bir taraftar grubu yensek yenilsek Fatih Terim diye oturma uzvunu yorar...

Bir taraftar grubu koreografi den başka bir halt beceremez

Sorarım size Nevizade'yi 5 attığımız damı söylemek daha güzel olur yoksa 5 yediğimiz de söylersek mi daha güzel olur?

Taraftarın görevi baskı yapmaktır. malesef Fenerbahçe kadar olamıyoruz baskı konusunda.. varsa yoksa ya bir yerlere yalakalık ya muhalefet ya kendi çıkarları.

Galatasaray taraftarı içinde yani tribün de olanların %80 ni 2000 senesi sonrası Galatasaraylı olanlar. hatta Fatih Terim diye yırtınanlarda öyle

Taraftar söylenir, taraftar küfreder. bir grup var ki çok komik.. maç kaybettiğimiz de susar , maç kazanırken hurra hurra hurra.

Bir taraftar grubu yensek yenilsek Fatih Terim diye oturma uzvunu yorar...

Bir taraftar grubu koreografi den başka bir halt beceremez

Sorarım size Nevizade'yi 5 attığımız damı söylemek daha güzel olur yoksa 5 yediğimiz de söylersek mi daha güzel olur?

Taraftarın görevi baskı yapmaktır. malesef Fenerbahçe kadar olamıyoruz baskı konusunda.. varsa yoksa ya bir yerlere yalakalık ya muhalefet ya kendi çıkarları.

Galatasaray taraftarı içinde yani tribün de olanların %80 ni 2000 senesi sonrası Galatasaraylı olanlar. hatta Fatih Terim diye yırtınanlarda öyle

50 defa söylendi burada, eleştiri kabul eden bir taraftar grubu olsalar böyle sorunlarımız olmayacak. Kendilerine de 50 kez söylendi bu yazılanlar. Ama kendilerine göre her şeyin en doğrusunu onlar yapıyor.

Hıncal'a bile alay konusu oldu tribündeki tutumları ama yıllardır bir düzelme yok. Yine halaylarla türkülerle takımı uyutuyoruz.

Ben ortada bi sorunsal görmüyorum açıkçası, Galatasaray gibi çok büyük bir kitleye hitap eden kulüplerde farklı görüşlerden irili ufaklı grupların olmasından daha normal bişey yok şahsi fikrim attıkları tweet'ler çok gereksiz ve yanlış lakin kimseye bir zararıda yok yeter ki taraftar grupları haddini aşmasın... Haddini aşmamak'tan kastım kulübe zarar vermeleri

Konu garip geldi. Siyasi nedenlerden ötürü terim i eleştirmeleriyle kalsaydı konu eyvallah. Ama terim e siyasi açıdan kötü davranıp "solcu Mancini" tanımlaması yapmak garip geldi.

Yani terim için sağcı terim e yanlış davranış diyip solcu Mancini deseydin eyvallah. Ama açtığın konuda tek yumruk grubunun art niyeti kadar bir yönlendirme karşıtlık sezdim "solcu" tabirinden ötürü

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

50 defa söylendi burada, eleştiri kabul eden bir taraftar grubu olsalar böyle sorunlarımız olmayacak. Kendilerine de 50 kez söylendi bu yazılanlar. Ama kendilerine göre her şeyin en doğrusunu onlar yapıyor.

Hıncal'a bile alay konusu oldu tribündeki tutumları ama yıllardır bir düzelme yok. Yine halaylarla türkülerle takımı uyutuyoruz.

tv başında ben bile uyuyorum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt