Üye Görüşü Telles ve Bruma'nın Satılma Fikrine Taraftar Nasıl Bakıyor ?

Futbolculara karşı niye aşk yaşıyoruz bunu anlamıyorum ben. Aldığımız fiyatın üzerine çıkıldığı an satılır ki satılmalı. Biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Yetişmiş max 25 yaş oyuncu al yoluna devam et.

18 yaşında oyuncu 10 milyon € verdiğin sürece zaten bulursun amaç onu 2-3 milyon €'lara bulup almak.

İşin özü brumayı avrupaya kiralık verelim ispanya ideal bence, orada hem kendini geliştirir hem piyasa yapar. Baktık iyi kalır.

Telles için aldığımız parayı veren varsa satılmalı. Yoksa o da ispanyaya oynama garantisi ile kiralık verilmeli.

İyi Güzel Hoş söylemişsinizde Telles Bruma satılması konusunda onay veren arkadaşlar Sneijder'in maliyeti üstünden satılmasına neden karşı çıkıyor bana kalırsa alınan bütün oyuncular maaliyetinin üstüne satılıcağı zaman satılmalıdır zamanında bunu Melo içinde söyledim Sneijder içinde Muslera içinde ama tabiki alınacak oyuncunun daha az maliyetli yada yerine başka bir opsiyonu olduğu sürece mesela Melo mevkisinde çok fazla oyuncu var ama Muslera'yı satarsak yerine dolduracak çok az oyuncu var mesela Onur Kıvrak olabilirdi zamanında Tolga Zengin olabilirdi fakat tabiki Muslera kadar olamazdı Telles ile Bruma'da bence mevkilerinde iyi oyuncular yabancı kuralı kalktığı vakit katkıları daha fazla ve 25 yaşına gelince dahada değerlenicektir. Fakat Sneijder ve Melo değer kaybedicektir esas isimleri üstünde takılınan oyuncular bunlar.

Sat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt