Tercih Ettiğiniz TV Platformu Hangisi ?

D-smart,

çünkü Formula-1 ve Şampiyonlar Ligi izliyorum.

Ayrıca, Barcelona ve Real Madrid.

Bu Teledünya nedir. Nasıl b irşeydir. Kısa özet geçen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Gecmis yorumlarin hicbirini okumadan ve fiyat olarakta karsilastirmadan, ikisini birden su anda ayni anda kullandigimdan dolayi kendi yorumumu yapayim kisaca.

Film/Belgesel/Spor/Muzik vs her dalda son 1 2 senede Dsmart in daha keyifli olduğunu düşünüyorum ben. Her an her saat keyifle seyredebilrcek birseyler buluyorum ben Dsmart ta. Digiturk u sadece Lig maclarini takip etmede kullanıyorum. Geri kalanlarin hepsinde benim görüşüm Dsmart artık bir adim önde. Maddi olarak 3 asagi 5 yukari ayni fiyatlarda oldugundan o yönden cok karsilastirmayacagim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Teledünya nedir. Nasıl b irşeydir. Kısa özet geçen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

abi kablo tv hattı üzerinden receiver ile dijital yayın izleme platformu.digitürk gibi düşün.ancak bulunduğun yerde binanda kablo tv hattı olması gerekiyor başka türlü izleyemiyorsun.hd kanallarıda var.120 ye yakın kanal var.+uydunet adında internette aynı şekilde kablo tv hattı üzerinden veriliyor.

abi kablo tv hattı üzerinden receiver ile dijital yayın izleme platformu.digitürk gibi düşün.ancak bulunduğun yerde binanda kablo tv hattı olması gerekiyor başka türlü izleyemiyorsun.hd kanallarıda var.120 ye yakın kanal var.+uydunet adında internette aynı şekilde kablo tv hattı üzerinden veriliyor.

Uvv. Bize uymaz. Lojmandayım. Sağolasın kardeşim. Biz bildiğimize devam o zaman. :ka19:

1 sene taahhütlü üst paket kampanyası var şuan.120 kanal + discovery nin şifreli kanalları ve fox tv nin yurtdışı kanalları aylık 19.50 tl.yayını güzel ama bazen yayın merkezinde çalışmalar oluyor yayınlarda donmalar kesilmeler olabiliyor.onun dışında internetide iyi.

Uvv. Bize uymaz. Lojmandayım. Sağolasın kardeşim. Biz bildiğimize devam o zaman. :ka19:

amerkida full kullanılıyor.zamanında alyapıyı yapmışlar türkiyede 20 ye yakın şehirde var.şehirlerin de bazı bölgelerinde.zaten abi lojmanın olduğu mahallede bile olsa sokağında yoksa bir sürü prosödür gerekiyor.gerek yok haklısın

Geri
Üst Alt