Terim: "Turnuvaya katılamayanlar, turnuvayı alamayanlar hiçbir şey ödemeyecek mi?"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
DtBQYlJWkAEK2ja.webp

Fatih Terim: "Bu mevsimde Moskova'da böyle bir hava bekleniyordu zaten. Kar yağdı, saha kaydı, yağmur yağdı, soğuk, sıcak deme lüksüne sahip değiliz."

Fatih Terim: "Bu sezon pek de soğuk yaşamadık ama maç saatine kadar adapte olmak zorundayız."

Fatih Terim: "Yury Semin Rus futbolunun çok önemli bir ismi. Çok da takdir ettiğim bir hoca. Deneyimli. Kendisine benim hakkımda söyledikleri için teşekkür ederim."

Fatih Terim: "Nagatomo dahil bazı oyunculara yarın karar vereceğim. Nagatomo ilk defa soğuk havada antrenmana çıkacak. Deneyeceğimiz oyuncular var."

'Yarın kesin oynamayacaklar kimler?' sorusuna Terim: "Bizde zaten bu tip eksik oyuncu sayısı fazla. Sahaya 11 kişi çıkacağız, ondan emin olabilir. En başta Belhanda yok. İlk maçta oynayan Emre yok, Sinan yok, bunlar net olarak yok. Bugünkü antrenmandan sonra Yuto da olmayabilir."

Fatih Terim: "Cezalı ve sakatımız bir hayli fazla. Allah beterinden saklasın. Olur böyle şeyler. Yarın hem Rodrigues, hem Donk oynayacaklar. Ndiaye de oynayacak. Çünkü şöyle baktığımızda zaten her oyuncuya ihtiyacımız var."

Fatih Terim: "Avrupa dışında bazı oyuncularımız neredeyse cezayla devre arasını bitirdi. "

Fatih Terim: ''Şampiyonlar Ligi platformunda pek Türkiye konuşmak istemiyorum ama madem sordun söyleyeyim... Muhakkak ki rahatsızım bu durumdan. Beni daha çok hırslandırıyor. Ağır bir ceza. Herkes bütünleşti.''

Fatih Terim: "Hiç yöneticilerin bedel ödediğini görmedim. Biz 10 maç, 8 maç, 6 maç alıyoruz. Turnuvaya katılamayanlar, turnuvayı alamayanlar hiçbir şey ödemeyecek mi?"

Terim: "Herkes bedelini ödemeli, yoksa bir teknik adamın dışarıda kalması hoş değil. Cezalar belki belli bir noktaya kadar para cezası olarak olabilir çünkü siz oyunun en önemli aktörünü dışarı atıyorsunuz. Ağır bir olaysa zaten yaparsınız. Ceza Galatasaray kulübüne veriliyor."

Fatih Terim: "Herkes diyor ki 'Bu cezalar çok fazla'. Bu fazla cezayı verenler bu bedeli ödemeyecek mi? Orada mı kalacaklar? Adalet varsa, herkes için olmalı. Bundan son derece rahatsızım."

Fatih Terim: "Gönlüm çok rahat. Ben ne yaptıysam bedelini ödedim, fazla fazla."

Fatih Terim: "Yakın zamanda çok geniş bir toplantı yapmak lazım. Cevap vermek istediğim çok fazla şey var. Bir fazla cezadan korktuğumuzdan değil de, rahat rahat konuşmak için."

Son düzenleme:
Bugunku aciklamadan sonra sinanin sozlesmesi uzatildi gozuyle bakiyorum.
Sezon sonu bu mesaji alintilarim

Mantikli aciklamalar , milli takim ve organizasyon elde etme konusundaki basarisizlik kimseye fatura edilemiyor

TFF: Ceza vermek kesmiyor artık, lisansını askıya alıyoruz.

Fatih Terim: ''Şampiyonlar Ligi platformunda pek Türkiye konuşmak istemiyorum ama madem sordun söyleyeyim... Muhakkak ki rahatsızım bu durumdan. Beni daha çok hırslandırıyor. Ağır bir ceza. Herkes bütünleşti.''

sictiniz

Bir 5 maç daha garantiledi ceza almayı, TFF işi gücü bıraktı Galatasaray ve Fatih Terim'e ceza kilitlemek ile meşgul, ülke futbolu 3. lige düşmüş. Kimsenin umurun da değil, yazıklar olsun.

hocanin yerinde olsam milli takimdan aldigi tazminati kulube verir kol bacak neresi gelirse tff yazdirirdim. Bak nasil ikiye ayriliyorlar

burda söylediklerine ceza gelirse Uefaya gitmeliyiz.

Fatih hocamızın adına stad yaptırarak, Galatasaray'dan kopartıklarını düşünüyorlardı. Ama kol kırıldı yen içinde kaldı.Milli Takımdan gidincede Terim'in başarısı bunlara isot biberi etkisi yaptı. Dertleri ondan...

Turnuva alamama, katılamama açıklamalarının az üstüne gitse medya federasyon düşer, bakalım ne olacak. Yerden göğe kadar haklı çünkü Terim.

hocamiza ligde 2020de kavusacagiz gibi

Baskanda got varmı bakalım okadar attı tuttu FIFA'ya gideriz vs vs istifa etmezseniz vs eğer bu işin eylemini yapmazsa kendi kellesi gidecek haberi yok

şampiyonlar ligi maçı var hoca nelerden bahsediyor, bunların konusu bu şl maç toplantısı mı ? hayır.

devre arası olsun yap bir basın toplantısı ne düşünüyorsan anlat.

takımı maça mı konsantre edecek yoksa konsantrasyonlarını mı bozacak belli değil.

ayrıca yöneticiler olağanüstü durumlar harici bedel ödemezler, ödeyeceklerse de seçim zamanı öderler.

Geri
Üst Alt