GSC Portal Terim'den Galatasaray'a Skandal Operasyon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Güneş Gazetesi Spor Müdürü Orhan Balal, Fatih Terim hakkında ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Kendisi de Galatasaray Liseli olan Balal’a göre Terim, sırf Ünal Aysal’ı yıpratmak adına, TFF ve alt kurullarında Galatasaray’a ceza verdirmek için kulis yapıyor.

DARBE ÜSTÜNE DARBE

Galatasaray ile TFF arasındaki düello olanca hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılı ekipte 3. dönemini tatsız noktalayan Fatih Terim’in, Türk Milli Takımı’nın başına geçmesinin ardından başlayan gerginlik zirve yaparken; TFF, yetkilerin elinde olmasının gücünü de kullanarak, Galatasaray’a darbe üstüne darbe indiriyor.

Galatasaray yönetimi birbiri ardına gelen bu darbelere, yayınladığı deklarasyonlar, Başkan Ünal Aysal’ın söylemleri ve camia içi yaptırımlarıyla karşı koymaya çalışıyor. Son operasyonun adı ise takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli’nin adından esinlenerek “Brutus” olarak belirlendi.

KULİS YAPIYOR SUÇLAMASI

Sarı kırmızılı camianın imparatoru olarak kabul edilen Fatih Terim, bu operasyonun bir numaralı hedefi. Terim’in adı, sarı kırmızılı takımın mabedi TT Arena’nın duvarlarından, Florya’dan tek tek kazınıyor, siliniyor. Fatih Terim’in fotoğraflarının yerine sarı kırmızılı tarftarların posterleri yerleştiriliyor.

Bunun başlıca nedeni, Terim’in, Galatasaray’dan ayrılık şeklini unutamadığı, Aysal’a ve yönetimine duyduğu öfkeyi TFF kanalıyla yansıttığı düşüncesi. Aysal ve ekibi, devrik imparatorun, her hatada Galatasaray Başkanı’nı yıpratmak için TFF yönetimi ve kurullarında kulis yaptığına inanıyor.

GERİ ADIM ATMAYACAKLAR

TFF tarafından isnat edilen suçlarda, verilen cezalarda Terim’in etkisinin görüldüğünü vurgulayan sarı kırmızılı camianın liderleri, “Fatih hocanın öfkesi çok sevdiği Galatasaray’a zarar verecek kadar büyük. İzlanda maçının sonrasında Galatasaraylı futbolcuları hedef olarak göstermesi de bir başka adım” diyor.

4. yıldıza ulaşmak için ezeli rakipleriyle büyük bir mücadeleye girişen sarı kırmızılı kulübün kurmayları ise, “Aslolan Galatasaray’dır, kalanı teferruat” diyen bir kişinin bu yaptıklarına inanmak bile istemiyoruz. Ancak Galatasaray’ın başarısına kimse engel olamaz” diyerek geri adım atmayacaklarını söylüyor.

Güneş Gazetesi

Saçmalık ihtimal bile vermiyorum konuyu barındırmaya da gerek duymasam da kalsın bakalım biraz daha.

O tip kulis yaptigini sanmiyorum ama imkansiz, yapmaz oyle sey de diyemem.

-Hatta yeni hocasıyla harika bir uyum yakalayan Hasan, Rangers’a atılan bir gol sonrası Lucescu’ya koşunca Terim’den bir telefon aldığını da itiraf eder: “Ne o Hasan? Hocanı çok seviyorsun galiba?” -

Arena'dan Fatih Terim resimleri indirme geyigi defalarca kulube yakin gazeteciler tarafindan yalanlandi. Hala bunu baz alip uzerine bir de Fatih Terim tarafindan senaryo yazmislar.

Bunlara prim verilmemeli.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Fatih Terim icin Galatasaray yerine Fenerbahce de olursa olurdu diye düsünüyorum.

Sadece kendi basarisini düsünen bir insan, 3 kez Galatasaray'a geldi ve 3 kez de sacma sapan sebeplerden ötürü gitti veya kovuldu.

Bir kez bile sorunsuz ayrilmadi, Italya'da bile durum böyleydi. Simdi Ünal Aysal'a kin besliyor ve Galatasaray sampiyon olmasin istiyordur icinden.

7 yilda 50 milyon euro garanti para alacagi TFF ile hemen dost oldu, Demirören'le kanki oldu.. Fatih Terim artik bitmistir bizim icin.

Mactan sonra Selcuk Inan ve Burak Yilmaz'a hakaret etmesi de herseyi acikliyor. Cubuklu Tosun (katil), Berkay Caner ve Alves Göki okadar iyi oynadi ki onlarin ismi bile gecmedi!

Malca olmuş

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence ne bu haber doğru ne de Terim'in arenadan posterlerinin söküldüğü haberi.

Şu sıralar Galatasaray üzerine oynanan birsürü masabaşı karalama haberlerine prim vermeme adına konuyu kilitliyorum müsadenizle.
Bu tarz haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve sadece bir nebze de olsa karıştırabilir miyim ortamı diyerek yapıldığını sizde bizde çok iyi biliyoruz nası olsa. Bu yüzden GSCforumda bu tarz haberlere yer yok.
KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt