GSC Haber Teşekkürler Berkan Kutlu

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Çocukluk hayalini gerçekleştiren, sarı kırmızılı formayla sahaya çıktığında mücadeleden asla vazgeçmeyen Berkan Kutlu’ya emekleri için teşekkür ediyoruz.

Birlikte kazandığımız başarılar, yaşadığımız mutluluklar her zaman hatırlanacak. Yolun açık olsun!

Berkan Kutlu: "Formasını giymek için futbola başladığım Galatasaray'a veda ediyorum..."

Berkan Kutlu: "Bir yanım hüzünlü ancak, daha fazla hissettiklerim; mutluluk, huzur ve gurur... Benimle birlikte büyüyen hayalime eriştiğim için mutluıyum. Her zaman Galatasaray'a layık bir sporcu olabilmek adına verdiğim çabadan ötürü huzurluyum. Berkan Kutlu hayalini yaşadı..."

Aramızdan biri gibi hayalini gerçekleştirdi benim bile içim rahat iken kendisinin gece kafasını yastığa koyduğunda duyacağı hissi tahmin edemiyorum. Her şey için sağ ol Berkan'ım, çocuğun ve eşin ile birlikte kariyerinin devamı çok güzel olur umarım.

Berkanın babası olsam yeter oğlum yedek kaldığın zorlama, düzenli forma giyebileceğin yere git derdim.

Top oynamaktan zevk alan, oynamadığında surat yapıp üzülen bir oyuncu bence kariyeri için en iyisini yaptı.

Hoşçakal oz büyücüsü 😪

1765721042731-webp.309499

Güzel ayrıldık hainlik etmezse illa döner zaten takıma bir gün

Güzel veda etmiş. Çok yüksek bir ücreti yoksa kalabilirdi yerli oyuncu havuzu dar ama muhtemelen kendi isteği ile ayrıldı. İlk 11 olamadı ama zaman zaman rotasyonda iyi katkı verdi. Böyle vedalar olursa ve çizgisini bozmazsa kulübün kapısı asla kapanmaz bu işin yarını da var.

Takıma gelen yabancı futbolcular baya seviyordu. Son dönemlerinde o işe yaradı sadece. Yolu bahtı açık olsun

Berkanım yolun bahtın açık olsun. Çocukluk aşkında ilk sezon her şey yolunda gitmesede sonrasında 3 şampiyonluk gördün ki bunlardan birine direkt etkin var. Efendiliğinden sonuna kadar razıyız. Hoşçakal.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt