Teşekkürler Hamit Altıntop!

Galatasaray'da 2012'den bu yana forma giyen Hamit Altıntop ile yollar resmen ayrıldı.

Galatasaray'a 2012-2013 sezonunun başında transfer olan Hamit Altıntop'un sözleşmesi sona erdi. Sarı kırmızılı yönetim, 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi biten deneyimli oyuncunun mukavelesini uzatmayı tercih etmedi. Yaşadığı talihsiz sakatlıklardan dolayı bu sezon hiç forma giyemeyen deneyimli oyuncunun sarı kırmızılı kulüpteki kariyeri bitmiş oldu.

defolup gittigin icin tskler hamid

Moderatör tarafında düzenlendi:
hemen klüpte yeni bir görev verilsin rızıksız kalmasın adam.

Teşekkür değil Hamit Altıntop ! Sen bize teşekkür et ey Altıntop !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray'da 2012'den bu yana forma giyen Hamit Altıntop ile yollar resmen ayrıldı.

Galatasaray'a 2012-2013 sezonunun başında transfer olan Hamit Altıntop'un sözleşmesi sona erdi. Sarı kırmızılı yönetim, 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi biten deneyimli oyuncunun mukavelesini uzatmayı tercih etmedi. Yaşadığı talihsiz sakatlıklardan dolayı bu sezon hiç forma giyemeyen deneyimli oyuncunun sarı kırmızılı kulüpteki kariyeri bitmiş oldu.

Derken?

Yazik ya simdi riziksiz kaldi Rizik efendi.

Yatarak kazandığın milyonlarda bir kuruş hakkım varsa haram olsun!

sie laaan adam maçlarda bizden az heyecanlanıyodu izlerken.. maç yapmayı zaten konuşmaya gerek yok 0 maç 0 gol 0 asist süper katkı avrolar cukka.sene başı atar yapıyodun kamil ronaldonun aldığı parayı biliyomusunuz diye şimdi konuş büzük yemez.

Yattığı yerden 10 trilyon para alsın sonra da teşekkür edelim :D kazığa oturup ohhhhh çekmek gibi bişey olsa gerek

GSStore vasitasiyla olusan kucucuk hakkimi helal etmiyorum, haram olsun.

sakatken real madrid den para alma bizde olunca paraları cebe indir geldiğin zaman sevinenlerin başında ben geliyordum ama ayıp ettin bu klübe ve taraftara seni hiç bir zaman iyi anmayacağız rızık efendi.

bence böyle haksiz kazanclar bi sekilde bi yerden cikar.

Beddua falan etmiyorum, yüce rabbim herseyin en iyisini bilir. Sadece ona havale ediyorum Bay Rizik'i.

Geri
Üst Alt