Teşekkürler Sabri Sarıoğlu

Emre Arslan

Cezalı
e7955987e3e54f2cb44a5871b2b45af4.jpeg

Takvimler 1 Temmuz 2001'i gösterdiğinde gazetelerin spor sayfaları 17 yaşında İsviçre kampına götürülen Sabri Sarıoğlu'dan bahsediyordu.

O günlerde Sabri Sarıoğlu'nun künyesinde 1984 doğumlu olduğu, 71 kez B ve C milli takımlarda oynadığı, futbola Çağlayan Akarsu'da başladığı, Gaziosmanpaşa'da oynadığı, Salih Bulgurluoğlu tarafından keşfedildiği yazıyordu. Dönemin teknik direktörü Mircea Lucescu onun için; "Bir yıldır onu izliyorum. Onu burada büyüteceğiz" demişti...

Öyle de oldu. Sabri Sarıoğlu Galatasaray'da ve Galatasaray ile büyüdü...

2001-02 sezonunda A Takımla idmanlara çıkmaya başladı. Hatta o sezon şampiyon olan takımın 3-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında, Şampiyonlar Ligi’nde 1-1 sona eren Liverpool maçlarında 30 numaralı formasıyla yedek bekledi. Süre almasa da 3. yıldızı takan takımın oyuncusuydu...

İlk kez bir resmi maçta sahada yer alması ise Fatih Terim döneminde yani 4 Mayıs 2003’teki Trabzonspor mücadelesiyle gerçekleşti. Aynı sezonun son maçında Gaziantepspor karşısında ise ilk 11 başladı.

Kamptaki en genç isimden Galatasaray Futbol Takımı Kaptanlığı'na kadar uzanan süreçte 6 lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Sabri Sarıoğlu'na sarı-kırmızı renklere verdiği katkı için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

galatasaray.org

Kesin bilgi yayabiliriz herhalde.

Sabri gittiyse "acaba"; olumlu bir değişim olacak mı; inanalım mı!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi kotu bugune kadar hizmet ettigin icin tesekkurler. Ama ne yalan soyleyim, sonunda senden kurtulduk diyebiliyorum. Yasasin Galatasaray :heart:

tarih: 13.06.2017

Allahım gerçekten oluyor kurtuluyoruz

-Tapatalk-

Ulan sabrinin gidişine sevinemiyorum. Dursun sabriyi aratacak oyuncu alır muht.

Ne günlere kaldık yaw

Şaka gibi sabri gitti. Bir nesile sabrın ne olduğunu öğreten adam.

GSCimbom mobile app

Ne teşekkürü adam bize teşekkür etmesi lazım 15 yıl yattığı yerden zengin oldu.

????GALATASARAY????

Şaka maka Galatasaray tarihinde en çok maça çıkan oyuncu Sarbi ha :(

Yolun açık olsun inşallah bu sefer kurtuluyoruz ...

sıra hakan baltada sözleşmesini fesih edin şu adamın rahat bi nefes alalım.

Ekşi sözlük e girdim bu karar için Dursun Özbek'e küfür edip, basiretsiz olarak değerlendiriyorlar. Şaka gibi.

Yıllardır herkes küfür ediyordu Sabri'ye; istisnasız. Sırf muhalefet olmak için doğru kararları eleştirmek nasıl bir kafadır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kurtulduk sonunda. Belki'de bir cok cenabetligin sonu'da geldi

17 sene bonuslar vs ortalama 1,5 m alsa kuru da ortalama 3 TL den alsak oda yaklaşık 80 MİLYON TL yapar .. adam bu parayı tek bir orta yapamadan aldı:) teşekkürler sabri..

İyi ki Galatasaraylıyım <3

Geri
Üst Alt