TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Haklıyken, haksız duruma düşmeyelim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1607464531072.png

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Yapılan bir suçtur! Ancak bu maç ne olursa olsun bu maç oynanmalıdır. Haklıyken, haksız duruma düşmeyelim. Çıkıp, Başakşehirli futbolcuların bu maçı oynayıp sonlandırmaları gerektiğini düşünüyoruz."

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Şu anda Başakşehir kulübü tamamen haklıdır. Ancak sahaya çıkmamaları halinde haksız duruma düşüp Disiplin Kurulu'na sevk edilecekler. Biz yine takipçisi olacağız. Göksel Gümüşdağ da maçın oynanmasını istiyor."

siz yatın uyuyun kardesım

Yav adam oynamak istemiyorum diyor
İnsan olarak yerine koysanıza biraz kendinizi
Ne cezası ne yaptırımı yav dünya ayağa kalkmış

Adam her şartta orta yolcu. Demek ki insan böyle böyle zengin oluyor.

Ne haksız duruma düşecen ........ herif

bu nihatın tayfası ırkçılığa alışkın olduğundan (Ebou olayları ) ona abartılmış geliyor olması gayet doğaldır.En saçma olansa ingilterede ırkçılık yüzünden ceza almış olan,zokoroya ırkçı şekilde seslenen emrenin yaptığı paylaşımdır

senlik bişi yok sahiplerin gereken boş showları yapıyo zaten haysiyetrsiz akılsız salak herif

Bunu hatırlattı
images

bu nihatın tayfası ırkçılığa alışkın olduğundan (Ebou olayları ) ona abartılmış geliyor olması gayet doğaldır.En saçma olansa ingilterede ırkçılık yüzünden ceza almış olan,zokoroya ırkçı şekilde seslenen emrenin yaptığı paylaşımdır
Emre kısmını az söylemişsin.
Ben tamamlama ihtiyacı duydum.

Gscimbom mobil

adamların olayla hiçbir bağlantısı yok ona rağmen napıp edip küfürü yiyolar

bravo

Nihat Özdemir: “Hakem görevden alındı. UEFA maçın oynanmasını istiyor. Futbolcuların sahaya çıkmasını umuyorum.” (beIN)

Nihat Özdemir: “UEFA’nın erteleme kararı çok doğru. Futbolcuların bu psikolojide oynamaları çok zor olurdu.” (TRT)

karaktersiz herif

Ulan uefa bile daha haklı görüyordur başakşehirin tepkisini tff başkanından. Yazıklar olsun ya arkasında duracağına. Rezalet resmen...

şerefsiz kralcı utanmaz ya evveliyatını varlıgının senin patronlarını da saksaldgın zincirin her halkasını da

Nihat Özdemir: “Hakem görevden alındı. UEFA maçın oynanmasını istiyor. Futbolcuların sahaya çıkmasını umuyorum.” (beIN)

Nihat Özdemir: “UEFA’nın erteleme kararı çok doğru. Futbolcuların bu psikolojide oynamaları çok zor olurdu.” (TRT)

karaktersiz herif
bu adam futbolu yönetiyor.Sonra neden milli takım küme düştü neden şampiyonumuz ön eleme oynuyor şl ye katılmak için.Herşeyde olduğu gibi iş ehli değil tepeye kim yakınsa onun atandığı bir ülkeyiz.Bu tür şeyler doğal

Kepaze herif yarın 4. Hakemle basın toplantısı yap 2013 deki gibi!

Geri
Üst Alt