TFF Şimdiden Şampiyonu Tayin Etmiş!

:surprised: olamaz

2 lig takimi mi sampiyon olacakmis??? Varsin olsun sene sonu sampiyonluk bizimdir zaten ;) Buarada sene sonuna kalmadan bu federasyon'da yerle bir olur zaten ;)

Dün futbol ateşi, bugün TFF... Noluyoruz lan aşka geldiler hepsi

Allah sizi bildigi gibi yapsin..

YÖNETIM UYUMA BU FENERASYONA KARSI TEPKINI KOY!

Renkdaslar biz suanda lideriz Bjk altimizda ;) gerisi yalan ...

oha.aleni şike yapılıyor ve hiç bir şey yapılmayacak mı?bence bu tweet UEFA ya gönderilmeli.gereken neyse yapılsın artık.yönetimimiz de bir zahmet uyumasın da şunlara gereken ne ise yapılsın.

Ulan bende biraz söyle düsünceler vardi: 'Fener küme düserse kim rakibimiz olacak, nasil para alacagiz'.

Tüh bana.

SEREF YOKSUNU SIKEBAHCE KÜMEYE!! BATIN SEREFSIZLER

Türk futbolunun trajikomik hali. :)

Cam cerceve indirmeden rahat yok,onu istiyo bunlar,ortalıgı yakıp yıkıcaz bunların dili odur...

bunlara inananan kaldi mi

Eğer bu tweet gerçek ise ve montaj yapilmamiş ise, durum düsündügümüzden daha vahim.

Oyle vahim ki, dun devre arasi cuneyt cakir'atelefon bile gelmis olabilir "bu maci fenev alsin zor durumdayiz" gibi

Son aylarda yasadiklarimizdan sonra her seyi bekliyorum hic bir sey beni sasirtamaz.

Doğru olma ihtimali yok bunun oyalanmayin bunlarla.

Montajmış yani PhotoShop diyorlar . Çünkü aynı yazıyı BJK'de paylaşmış onlara göre . Onlarınki de photoshop .

Gerçek mi bu? Valla bizim yönetim artık bişey yapmazsa bu şerefsizler fb'yi ne yapıp edip şampiyon yapacaklar bu çok açık belli artık! Yönetim artık bişeyler yapıp şu fenerasyonu devirmeli! Gerekirse bununla ilgili gidip Tayyip'le konuşsunlar ve fenerasyonu devirsinler!!!

Geri
Üst Alt